Lees de Officiële Beschrijving

Programmabeschrijving

Veterinaire epidemiologie is een sleutelcomponent in een aantal mondiale grote uitdagingen op het gebied van ziektebestrijding, voedselzekerheid en klimaatverandering. Daarom is er behoefte aan verbetering van ons vermogen om patronen en dynamiek van ziekten te begrijpen, te voorspellen en erop te reageren en om uitbraken te beheersen.

Het R (D) SVS- en SRUC-partnerschap creëren de grootste concentratie van onderzoeksmacht in veterinaire en landbouwwetenschappen in het VK. De MSc maakt gebruik van deze schat aan ervaring en onderzoeksactiviteiten om wetenschappelijke kennis te verschaffen over de fundamentele biologische processen (bijvoorbeeld gedrag, fysiologie, immunologie, ecologie) en milieu- en landbouwbeheerspraktijken (bijv. Veeteelt, voeding, veetransacties) die ziektetransmissie stimuleren, persistentie , prevalentie en verspreiding in veehouderij-systemen. Dit maakt een diepgaand inzicht mogelijk in complexe milieupatronen van ziekten, wat de voorspelling van ziekterisico en -bestrijding vergemakkelijkt. Deze multidisciplinaire systeembenadering biedt u de vaardigheden om een ​​belangrijke bijdrage te leveren aan het aanpakken van voedselzekerheid, klimaatverandering en ziektebestrijding in uw rol als dierenarts.

Aan het einde van het programma zul je niet alleen een gedetailleerd begrip hebben van de biologie die persistentie en prevalentie van ziektes veroorzaakt, maar ook hoe de biologie van individuen tot populaties opschaalt. U zult begrijpen hoe dit inwerkt op landbouwbeheerspraktijken om de doeltreffendheid van ziektebestrijdingsstrategieën en veeteelt te bepalen (dwz interdisciplinair systeemdenken en communicatie). Bovendien biedt de systeembenadering een manier om ziekte-uitdagingen in kaart te brengen en ziekterisicokwesties op verschillende schalen op te lossen (bijvoorbeeld van dierenartsen die specifieke uitbraken aanpakken en de gevolgen van klimaatverandering voor het ziekterisico). Hiertoe biedt het programma training in methodologische vaardigheden voor het ontwerpen, implementeren, analyseren, interpreteren en communiceren van epidemiologische studies, ziektesurveillance en ziektebestrijding bij dierpopulaties en bredere gastgemeenschappen.

Cursussen worden gegeven door actieve onderzoekers die hun eigen onderzoek presenteren, dat in de juiste context wordt geplaatst met wereldwijde grootse uitdagingen. Als zodanig wordt u blootgesteld aan en onderwezen vaardigheden die geschikt zijn voor het ontwikkelen van een onderzoekscarrière.

Online leren

Het programma maakt gebruik van de bekroonde online leeromgevingen van de universiteit, waaronder videopodcasts, webgebaseerde discussieforums en deskundig onderwijs.

Programmastructuur

Het programma wordt deeltijds aangeboden door online te leren gedurende een periode van 3-6 jaar.

U kunt het programma uitvoeren door middel van de periodieke studie (flexibele progressieroute), waarbij u credits opbouwt binnen een tijdslimiet van:

 • 1 jaar voor het certificaat (maximale periode van 2 jaar)
 • 2 jaar voor het Diploma (maximale periode van 4 jaar)
 • 3 jaar voor de MSc (maximale periode van 6 jaar inclusief een maximale periode van 12 maanden vanaf het begin van uw geschreven reflecterende element tot het wordt voltooid)

Het programma is modulair opgebouwd en biedt een flexibele studentgerichte benadering van de keuze van de bestudeerde cursussen; andere dan de drie kerncursussen die vereist zijn voor het certificaat, kunnen studenten ervoor kiezen om individuele cursussen te studeren, om een ​​voldoende aantal punten te behalen om de volgende punten te behalen:

 • Certificaat (60 studiepunten)
 • Diploma (120 credits)
 • MSc (180 credits)

Postdoctorale professionele ontwikkeling

Postdoctorale professionele ontwikkeling (PPD) is bedoeld voor werkende professionals die hun kennis willen vergroten via een cursus op postacademisch niveau, zonder de tijd of financiële toewijding van een volledige Masters, een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate.

U mag maximaal tweeëntwintig studiepunten van cursussen volgen via ons PPD-schema. Deze leidden tot een postgraduate toekenning van studiepunten door de Universiteit van Edinburgh. Als alternatief, na een jaar cursussen volgen, kunt u ervoor kiezen uw studiepunten over te dragen en door te studeren naar een hogere prijs voor een Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma. Hoewel PPD-cursussen gedurende een jaar verschillende startdatums hebben, kun je in de maand september alleen een Masters-, Postgraduate Diploma- of Postgraduate Certificate-programma starten. Elke tijd besteed aan het bestuderen van PPD zal worden afgetrokken van de tijd die je nog hebt om een ​​Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma te voltooien.

Leerresultaten

 • Verwerven van kennis over ziektesystemen in veehouderijomgevingen en de interacties tussen de biologische en veehouderijprocessen die de ziektedynamiek sturen.
 • Verwerven van specifieke vaardigheden om individuele boerderijomgevingen en managementpraktijken te koppelen aan ziekterisico's en productie-efficiëntie op bedrijfs- en nationale schaal.
 • Kunnen interpreteren, kritisch zijn over en communiceren over wetenschappelijke resultaten en informatie in onderzoek.

Carrièremogelijkheden

De cursussen en het programma als geheel bieden:

 • algemene postacademische opleiding (bijvoorbeeld voor mensen in het onderwijs, de overheid, beleidsvorming, landbouw- en veterinaire organisaties) om promotie, verdere werkgelegenheid of persoonlijke ontplooiing mogelijk te maken
 • algemene postacademische opleiding voor mensen die een loopbaan in onderzoek overwegen (bijvoorbeeld een voorloper van een doctoraat)
 • vakspecifieke postacademische training (bijv. voor dierenartsen voor voortdurende professionele ontwikkeling) om promotie, verdere werkgelegenheidskansen of persoonlijke ontplooiing mogelijk te maken

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationaal equivalent, in de diergeneeskunde, biologische of natuurwetenschappen.

We kunnen uw aanvraag ook overwegen als u relevante werkervaring heeft; Neem contact met ons op om dit te controleren voordat u zich aanmeldt. U mag in eerste instantie alleen op het certificaatniveau worden toegelaten.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Beurzen en financiering

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Opleiding te volgen in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 35 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op October 24, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
1 - 6 jaar
Deeltijd
Prijs
15,500 GBP
(MSc). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Deadline
Aug. 30, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019

Sept. 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019
Einddatum