Lees de Officiële Beschrijving

Programmabeschrijving

Bij diergeneeskundig beheer van dieren zijn anesthesie (waardoor dieren bewusteloos worden om procedures mogelijk te maken) en analgesie (het verminderen van de pijn waaraan een dier lijdt) van vitaal belang voor het verbeteren van dierenwelzijn, evenals het toelaten van de voortdurende ontwikkelingen in medische en chirurgische vooruitgang.

De kennis en ontwikkelingen in anesthesie in de afgelopen 20 jaar zijn aanzienlijk geweest. We kunnen technieken gebruiken om het gevoel lokaal of over een deel van het lichaam te blokkeren, niet alleen totale bewusteloosheid. We hebben een scala aan medicijnen en methoden voor drugstoediening beschikbaar voor ons in onze strijd tegen pijn. Anesthesie heeft altijd risico's met zich meegebracht en we hebben een toenemende beschikbaarheid van bewakingsapparatuur om ons te helpen de fysiologische functie van het lichaam tijdens anesthesie te bewaken met als doel de morbiditeit en mortaliteit bij onze dieren te verminderen.

De Universiteit van Edinburgh biedt deze unieke kans voor een volledig online MSc om deze vooruitgang te bestuderen, waarbij studenten kennis en inzicht kunnen verwerven in de apparatuur, medicijnen en technieken die samenhangen met anesthesie en analgesie. Ons team kan een breed scala aan klinische en onderzoekservaring bieden voor vele soorten.

Online leren

Onze bekroonde online leertechnologie is volledig interactief en stelt u in staat om vanuit het comfort van uw eigen huis of werkplek met ons hoog gekwalificeerde onderwijzend personeel te communiceren. Online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community.

Deskundig docenten zullen je ondersteunen tijdens elke fase van het programma en je kunt met medestudenten communiceren in ondersteunende en constructieve online netwerken.

Je voortgang wordt beoordeeld aan de hand van online presentaties, essays, kritische recensies van literatuur, zelfreflecterende activiteiten van studenten, korte-antwoordvragen, wetenschappelijke posters, groepswiki-evenementen en peer review-activiteiten.

Programmastructuur

Het programma wordt part-time gegeven over een periode van 3 jaar, maar het flexibele karakter stelt u in staat maximaal 6 jaar in beslag te nemen. Er zijn ook opties om te studeren voor een certificaat (1-2 jaar) of een diploma (2-4 jaar).

Elk jaar zal bestaan ​​uit drie termijnen van 11 weken, gestructureerd in twee blokken van vijf weken studie, met een week ertussen voor onafhankelijke studie en reflectie.

Het postgraduaatcertificaatjaar (jaar 1) begint met een reeks verplichte cursussen om een ​​basis te geven in de veterinaire anesthesie en analgesie, en gaat vervolgens na hoe dit in verschillende soorten kan worden toegepast. In het jaar van het Postgraduate Diploma (jaar 2), heb je de keuze uit geselecteerde cursussen om het programma aan te passen aan jouw behoeften. Een proefschrift voltooit het laatste jaar, maar dit is een zeer flexibele cursus die op maat kan worden gemaakt (afhankelijk van goedkeuring).

Jaar 1

Verplichte vakken:

 • Basiswetenschappen bij anesthesie en analgesie
 • Anesthesieapparatuur
 • Patiëntbeoordeling, kritieke incidenten en cardiopulmonale reanimatie

Je zult ook 2 van de 4 soortgerelateerde cursussen kiezen bij honden en katten, paardachtigen, herkauwers, kameelachtigen en varkens of kleine zoogdieren (bijv. Konijnen, ratten, enz.).

Jaar 2

Je kiest vakken van in totaal 60 credits van het volgende:

 • Noodgevallenbeheer (10 credits)
 • Chronische pijn en geavanceerde pijnstillende principes (10 credits)
 • Geavanceerde cardiovasculaire procedures en monitoring (10 credits)
 • Longventilatie en mechanische ventilatoren (10 credits)
 • Reptielen en vogels (20 credits)
 • Ethiek in veterinaire anesthesie: dierenwelzijn en euthanasie (10 credits)

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om aanvullende soortencursussen te selecteren vanaf jaar 1.

Jaar 3

Tijdens het geschreven reflectieve deel van het programma, krijgt u de gelegenheid om uw wetenschappelijke vaardigheden verder te ontwikkelen en wetenschappelijke theorie te gebruiken. De vorm van het proefschrift kan variëren om te passen bij individuele kandidaten, onder voorbehoud van de goedkeuring van een ingediend voorstel. Het proefschrift zal een geschreven werk van 10-15.000 woorden lang zijn, dat de vorm kan aannemen van een onderzoekstudie, analyse van technieken die zijn gebruikt in eerder klinisch werk of een uitgebreide literatuurstudie. Een aanvraag voor een casebook of portfolio kan ook worden toegestaan.

Carrièremogelijkheden

Een UK 2: 1 graad, of zijn internationaal equivalent, in de diergeneeskunde of diergeneeskundige verpleegkunde.

We zullen ook uw aanvraag overwegen als u een graad in een verwante wetenschap hebt met de juiste praktische ervaring.

We kunnen uw aanvraag ook in overweging nemen als u niet beschikt over een graad, maar een geregistreerde dierenarts / -technicus bent met minimaal 3 jaar ervaring in anesthesie en aanvullende verpleegkundige of technische kwalificaties hebt. U mag in eerste instantie alleen op het certificaatniveau worden toegelaten. Neem contact op met het programmateam om te controleren voordat je je aanmeldt.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Beurzen en financiering

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Opleiding te volgen in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 34 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op October 24, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
1 - 6 jaar
Deeltijd
Prijs
15,500 GBP
(MSc). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Deadline
Aug. 30, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019

Sept. 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019
Einddatum