Volksgezondheid, MSPH

Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Volksgezondheid, MSPH

Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics

Beschrijving:

De Master of Science in Public Health is een 42 credit hour graduate-programma ontworpen om studenten te voorzien van de belangrijkste kennis en onderzoeksvaardigheden die nodig zijn voor de bevordering van evidence-based volksgezondheid. Binnen de MSPH zijn er twee tracks. Het Global Health-traject introduceert studenten bij gezondheidsvraagstukken in de context van de internationale gemeenschap, waarbij studenten worden blootgesteld aan theorie, onderzoek en toepassingen in zowel de VS als internationale instellingen. Het Biostatistiek-traject biedt studenten training in zowel inleidende als geavanceerde biostatistiek - het toepassen van meerdere verschillende analysemethoden voor de analyse van volksgezondheidsgegevens.

Toelating:

Een bachelordiploma van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit met een graduating GPA van 3.2. Studenten uit brede inclusieve velden van niet-gegradueerde studie en werkervaring komen in aanmerking voor toelating. Aanvragers zullen gevraagd worden om een ​​aanvraag in te dienen bij een programmaspoor en zullen dienovereenkomstig worden geëvalueerd naar dat parcours. GRE-scores en een persoonlijke verklaring zijn vereist voor toelating. Een minimale GRE-kwantitatieve score van 50 percentiel of beter is vereist voor de biostatistiektrack. Voor toelating is een minimale TOEFL-score van 100 vereist.

Deeltijdstudie

Deeltijdstudie is acceptabel; Tijd tot voltooiing van de studie hangt echter af van het beschikbare cursusaanbod en het aantal ingeschreven cursussen. De tijdslimiet om de studie af te ronden is 7 jaar.

Financiële steun

Beperkte financiële hulp van afdelingen is beschikbaar in de vorm van graduate-assistentschappen en beurzen voor studenten die zijn ingeschreven voor master- en doctoraatsprogramma's. Financiële hulp wordt bepaald op basis van verdienste.

Aanvullende informatie over afgestudeerde financiële hulp is te vinden op https://graduateadmissions.syr.edu/funding/

Credit overschrijven

Een maximum van 30 procent van de studiepunten geteld in de richting van een masterdiploma aan de Syracuse University kan van een andere instelling worden overgedragen op voorwaarde dat de studiepunten een integraal onderdeel van de opleiding vormen.

Mate

MS, 42 credit-uren

Leerresultaten van studenten

1. De gezondheid van de bevolking beoordelen met behulp van een kader voor biologische, ecologische, gedrags- en sociale determinanten

2. Beïnvloed positieve veranderingen in gezondheid door onderzoek, beleidsanalyse en evidence-based gezondheidsprogrammering

3. Voer onafhankelijk, origineel, discipline-specifiek wetenschappelijk onderzoek uit

4. Toepassen van analysemethoden voor de analyse van gegevens over de volksgezondheid (spoor biostatistiek)

5. Uitleg over gezondheidsproblemen in de context van de mondiale gemeenschap die studenten de mogelijkheid biedt zich bloot te stellen aan theorie, onderzoek en toepassingen in zowel de VS als internationale omgevingen (wereldtoneel)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 7, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 - 7 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Syracuse, New York
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 1, 2019
Regular Students: Jan 1. Transfer Students: July 1.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Verenigde Staten - Syracuse, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Verenigde Staten - Syracuse, New York
Aanmeldingslimiet Jan. 1, 2019
Regular Students: Jan 1. Transfer Students: July 1.
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Ivan Castro G’18, M.S. Public Health

Tour the Labs in Falk College