Voorafgaand aan de cursus

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Voorafgaand aan de cursus

De faculteit van IAU ontwikkelde een uniek programma dat het fundamenteel leren nodig heeft voordat het MD-programma ingaat. Ons Pre-Med programma beschikt over zeer geïndividualiseerde instructies in cursussen die vereiste vereisten zijn voor toelating tot het MD-programma van het College of Medicine.

Inschrijven in het Pre-Med programma zal de leerlingen beter voorbereiden op succes in het IAU College of Medicine. Dit biedt ook voor-medische studenten de kans om vertrouwd te worden met de campus, faculteit, leerbronnen en het eilandleven voordat ze het meer uitdagende MD-curriculum beginnen. Daarnaast werken pre-medische studenten met succesvolle medische studenten in de basisschool, die aanvullende instructies geven in premedische voorwaarden en die ook dienst doen als lab assistenten, collega-adviseurs en tutors.

Studenten die de middelbare school voor de opleidingen op het niveau van de Advanced Level (A-niveaus) of International Baccalaureate (IB) presenteren, worden in het Pre-Med-programma geplaatst op basis van hun academische achtergrond. Evaluatie van de voorafgaande educatieve achtergrond bepaalt de geschiktheid en de juiste plaatsing voor toelating.

  1. US-middelbare school diploma (of gelijkwaardig) met een sterke GPA in wetenschappelijke en SAT-scores OF slaagt in het Caribisch Secundair Onderwijs Certificaat (CSEC) Gewone Niveaus (of het equivalent) zijn vereist in wiskunde, wetenschap, biologie, chemie, Engels en in Minimaal één ander vak OF een matrikulatieonderzoek, zoals het Zuid-Afrikaanse of Australische examen (of het equivalent) met sterke wetenschappen of een internationaal baccalaureaat (IB) diploma of een minimum van drie algemene diploma's van het hoger onderwijs (GCE) Of het equivalent) met sterke wetenschappelijke kwaliteiten.
  2. Als Engels geen hoofdtaal is, moet een kandidaat een minimumscore van 600 (papiergebaseerd), 250 (computergebaseerd) of 100 (internetgebaseerd) hebben behaald op de toets Engels als vreemde taal (TOEFL) of een 6,5 algemeen op het International English Language Testing System (IELTS). De instelling's identificatienummer voor TOEFL is: 8625
  3. Als een student de SAT of Advanced Placement (AP) examens heeft afgelegd, wordt hij / zij verzocht om scores aan de Universiteit voor te leggen. Het institutionele identificatienummer van de universiteit voor de College Board is: 4375.
    Acceptatie in het MD-programma wordt toegekend indien de student het pre-med programma succesvol compleet uitvoert met een minimum cumulatieve GPA van 3.0. De hele Pre-Med en MD-programma's kunnen binnen vijf en een half jaar worden afgerond.

Door dit formulier in te dienen, geef ik uitdrukkelijke schriftelijke toestemming aan de International American University en haar vertegenwoordigers om mij te contacteren op het gebied van educatieve programma's en diensten via email, telefoongesprekken of sms-berichten - met inbegrip van het gebruik van geautomatiseerde beltechnologie voor oproepen of teksten aan elke draadloze Of vaste telefoonnummer die ik verstrekt. Ik begrijp dat deze toestemming niet verplicht is om goederen of diensten te kopen en dat ik de IAU direct kan bellen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 2003, International American University is located in the heart of the Caribbean Islands, in the southern district, Vieux Fort, St. Lucia, West Indies. The University is chartered and autho ... Lees meer

Founded in 2003, International American University is located in the heart of the Caribbean Islands, in the southern district, Vieux Fort, St. Lucia, West Indies. The University is chartered and authorized by the government of St Lucia to confer various undergraduate and postgraduate degrees including the Doctor of Medicine (M.D.) degree. We offer a state-of-the-art curriculum in medical education, using the latest technology and teaching methods, based on the U.S. model and is delivered by a team of expert faculty. Every medical school has its own unique characteristics, a distinct personality and goals for the future. Our mission is to provide quality medical education to capable and highly motivated individuals who want to pursue a career in medicine. Lees Minder
Rodney Bay , Dallas , Baltimore + 2 Meer Minder