Lees de Officiële Beschrijving

Programmabeschrijving

In de afgelopen decennia is er elk jaar bijna één nieuwe ziekte opgekomen en meer dan 75 procent van deze ziekten is afkomstig van zoönotische oorsprong. Er is nu meer vraag naar investeringen en onderzoek om ons te helpen deze ziekten beter te beheersen.

Dit programma is bedoeld om de uitdagingen van infectieziekten in de 21e eeuw aan te pakken door u cursussen voor surveillance, preventie en bestrijding van infectieziekten aan te bieden, en om te evalueren hoe deze de volksgezondheid beïnvloeden.

Dit is een professionele postdoctorale kwalificatie voor biomedische, medische, volksgezondheid en diergeneeskundig personeel met een interesse in wereldwijde gezondheid en infectieziekten.

Het programma maakt gebruik van de parallellen die bestaan ​​tussen deze ziekten, leren van de bestaande uitdagingen en streven ernaar om individuen te verbinden om de basis te leggen voor een wereldwijde praktijkgemeenschap. Ons doel is om gevorderde kwalificaties te bieden aan biomedische, medische, volksgezondheid en diergeneeskundig personeel. De cursus is bedoeld om studenten te instrueren in het formuleren en implementeren van strategieën en programma's gericht op het vernieuwen en versterken van wetenschappelijke kennisontwikkeling en het opbouwen van menselijk kapitaal.

Met ons online leersysteem kunt u volledig vanuit uw thuislocatie werken terwijl u nog steeds uw salaris verdient. Dit kan uw leerervaring en werkkennis verbeteren terwijl u wordt beloond met een hoog aangeschreven kwalificatie.

Dit programma is verbonden aan de Global Health Academy van de universiteit.

Online leren

Onze online leertechnologie is volledig interactief, bekroond en stelt u in staat om vanuit uw eigen huis of werkplek te communiceren met onze hoog gekwalificeerde onderwijzend personeel.

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, die studenten en docenten van over de hele wereld bij elkaar brengt.

Programmastructuur

Het programma duurt normaal gesproken drie jaar, beginnend met een reeks cursussen en gevolgd door een individueel project of proefschrift.

In jaar 1 (certificaat) volg je cursussen die het volgende bevatten:

 • Global Health: Fundamentals
 • Infectieuze ziekten begrijpen

En u kiest een van de volgende twee opties:

 • een enkele cursus Toegepaste Epidemiologie en Volksgezondheid
 • een cursus elk in Global Citizenship and Globalization and Health

In jaar 2 (diploma), kies je zestig credits uit een reeks die bestaat uit:

 • Opkomende besmettelijke ziekten
 • Forensische geneeskunde en wetenschap
 • Wereldwijde gezondheid: sterfte
 • Door het ziekenhuis verworven infecties
 • Verwaarloosde tropische ziekten
 • Pasgeboren en kindgezondheid
 • Volksgezondheidssystemen in de ontwikkelde en ontwikkelingslanden
 • Seksueel overdraagbare infecties
 • Water en sanitair
 • Zoönotische ziekte

In jaar 3 (meesters) zul je een geschreven reflecterend element van 10.000-15.000 woorden voeren.

Postgraduate Professional Development (PPD)

Postdoctorale professionele ontwikkeling (PPD) is bedoeld voor werkende professionals die hun kennis willen vergroten via een cursus op postacademisch niveau, zonder de tijd of financiële toewijding van een volledige Masters, een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate.

U mag maximaal tweeëntwintig studiepunten van cursussen volgen via ons PPD-schema. Deze leidden tot een postgraduate toekenning van studiepunten door de Universiteit van Edinburgh. Als alternatief, na een jaar cursussen volgen, kunt u ervoor kiezen uw studiepunten over te dragen en door te studeren naar een hogere prijs voor een Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma. Hoewel PPD-cursussen gedurende een jaar verschillende startdatums hebben, kun je in de maand september alleen een Masters-, Postgraduate Diploma- of Postgraduate Certificate-programma starten. Elke tijd besteed aan het bestuderen van PPD zal worden afgetrokken van de tijd die je nog hebt om een ​​Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma te voltooien.

Neem contact op met het programmateam voor meer informatie over beschikbare cursussen en begindatums van cursussen.


Carrièremogelijkheden

Dit programma is ontworpen om u te helpen bij het vervullen van leiderschapsrollen in internationale en nationale organisaties die gezondheids- en ziektevraagstukken beheren. Een aantal studenten heeft ook hun academische profiel verhoogd door de publicatie en verspreiding van hun laatste jaarresearch.

Toelatingseisen

Een Britse 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent, in een biomedisch, medisch, volksgezondheids-, veterinair of relevant onderwerp van de biowetenschap.

We kunnen uw aanvraag ook overwegen als u relevante werkervaring heeft; Neem contact met ons op om dit te controleren voordat u zich aanmeldt. U mag in eerste instantie alleen op het certificaatniveau worden toegelaten.

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Beurzen en financiering

De Universiteit van Edinburgh biedt een klein aantal beurzen aan uitstekende kandidaten. Deze zijn zeer concurrerend.

Britse overheid postdoctorale leningen

Britse staatsburgers, mensen met een vaste status en een aantal EU-onderdanen die niet in het VK wonen, kunnen in aanmerking komen voor een postuniversitaire lening tegen honoraria - en in sommige gevallen kosten van levensonderhoud.

Opleiding te volgen in:
Engels
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Zie 35 andere vakken van The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Laatst bijgewerkt op October 24, 2018
Deze cursus is Online
Begindatum
Sept. 9, 2019
Duration
1 - 6 jaar
Deeltijd
Prijs
15,500 GBP
(MSc). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Deadline
Aug. 30, 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 9, 2019
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019

Sept. 9, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Aug. 30, 2019
Einddatum