Wereldwijde gezondheidsstudies (PgCert, PgProfDev - Online leren)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Programmabeschrijving

Dit programma is ontworpen om personen met een persoonlijke, academische of professionele interesse in wereldwijde gezondheid in staat te stellen verschillende gerelateerde onderwerpen te bestuderen en zich bij collega's en medestudenten in een wereldwijde gemeenschap aan te sluiten.

Het programma wordt gefactureerd op cursusniveau, zodat u de inhoud van uw curriculum kunt kiezen en kiezen, en uw leerproces kunt beheren binnen flexibele lesblokken van 5 of 11 weken, die worden aangeboden op vaste tijdsperioden in de academische kalender.

Het programma is opgezet om studenten uit te rusten met een uitgebreide kennisbasis in verschillende aspecten van de wereldwijde gezondheid.

De nadruk ligt op de interdisciplinaire aard van het onderwerp en dit komt tot uiting in het grote aantal cursussen dat binnen het programma kan worden gevolgd.

Mogelijke onderwerpen zijn:

 • Diergezondheid
 • biodiversiteit
 • Instandhouding en wereldburgerschap
 • Forensische geneeskunde en wetenschap
 • Wereldwijde gezondheid
 • Besmettelijke en niet-overdraagbare ziekten
 • Sanitaire voorzieningen en waterproblemen

Online leren

Onze online leertechnologie is volledig interactief, bekroond en stelt u in staat om vanuit uw eigen huis of werkplek te communiceren met onze hoog gekwalificeerde onderwijzend personeel.

Onze online studenten hebben niet alleen toegang tot de uitstekende bronnen van Edinburgh, maar worden ook onderdeel van een ondersteunende online community, die studenten en docenten van over de hele wereld bij elkaar brengt.

Programmastructuur

De cursussen worden volledig online gegeven met het uitgebreide gebruik van discussieforums waarin studenten worden aangemoedigd om relevante kwesties te bespreken met cursusdocenten en collega's.

Certificaat

Dit is een postuniversitair certificaat voor studenten met een diverse professionele achtergrond maar met een gemeenschappelijke interesse in wereldwijde gezondheid.

Het programma is modulair en biedt een flexibele studentgerichte benadering van de keuze van de bestudeerde cursussen; studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​of meer individuele cursussen te volgen of een voldoende aantal cursuscredits af te ronden om het certificaat te behalen.

Het invullen van het certificaat duurt 12 tot 36 maanden.

Postdoctorale professionele ontwikkeling

De cursussen die wij aanbieden, weerspiegelen de reeks onderzoeks- en onderwijsinteresses van onze academische staf en bevorderen de discussie over belangrijke kwesties met betrekking tot wereldwijde gezondheid - of dit nu mensen, dieren of het milieu zijn.

Postdoctorale professionele ontwikkeling (PPD) is bedoeld voor werkende professionals die hun kennis willen vergroten via een cursus op postacademisch niveau, zonder de tijd of financiële toewijding van een volledige Masters, een Postgraduate Diploma of een Postgraduate Certificate.

U mag maximaal tweeëntwintig studiepunten van cursussen volgen via ons PPD-schema. Deze leidden tot een postgraduate toekenning van studiepunten door de Universiteit van Edinburgh. Als alternatief, na een jaar cursussen volgen, kunt u ervoor kiezen uw studiepunten over te dragen en door te studeren naar een hogere prijs voor een Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma. Hoewel PPD-cursussen gedurende een jaar verschillende startdatums hebben, kun je in de maand september alleen een Masters-, Postgraduate Diploma- of Postgraduate Certificate-programma starten. Elke tijd besteed aan het bestuderen van PPD zal worden afgetrokken van de tijd die je nog hebt om een ​​Masters, Postgraduate Diploma of Postgraduate Certificate-programma te voltooien.

water

Carrièremogelijkheden

We hechten waarde aan een interdisciplinair debat over onze cursussen en effectieve, professionele communicatievaardigheden vormen een belangrijk onderdeel van de resultaten van het programma.

Afgestudeerden kunnen hun kwalificatie gebruiken om hun carrièreperspectieven te verbeteren in internationale en nationale organisaties die mondiale gezondheidsvraagstukken beheren.

Toelatingseisen

Een UK 2: 1 graad, of zijn internationale equivalent.

We kunnen uw aanvraag ook overwegen als u relevante werkervaring heeft; Neem contact met ons op om dit te controleren voordat u zich aanmeldt. U mag in eerste instantie alleen op het certificaatniveau worden toegelaten.

Internationale kwalificaties

Engelse taalvereisten

Alle aanvragers moeten een van de volgende kwalificaties hebben als bewijs van hun Engelse taalvaardigheid:

 • een undergraduate of master degree, die werd onderwezen en beoordeeld in het Engels in een Engelssprekend Engels land zoals gedefinieerd door UK Visas and Immigration
 • IELTS Academic: totaal 6.5 (minstens 6.0 in elke module)
 • TOEFL-iBT: totaal 92 (minstens 20 in elke module)
 • PTE (A): totaal 61 (ten minste 56 in elk van de secties "Communicatieve vaardigheden"; de secties "Vaardigheden inschakelen" worden niet in aanmerking genomen)
 • CAE en CPE: totaal 176 (minimaal 169 in elke module)
 • Trinity ISE: ISE II met onderscheidingen in alle vier componenten

Graden die in het Engels worden onderwezen en beoordeeld, mogen niet meer dan drie jaar oud zijn aan het begin van je opleiding. Taalproeven mogen niet ouder zijn dan twee jaar aan het begin van je opleiding.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Lees Minder