Keystone logo

2 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Alternatieve geneeskunde 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Alternatieve geneeskunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Alternatieve geneeskunde

Een associate degree kan de kloof tussen twee verschillende academische fasen te overbruggen, en het is ook een manier voor professionals om extra training en kwalificaties te krijgen. De mate duurt ongeveer twee jaar in beslag en kan worden genomen op een aantal technische scholen en community colleges.

Wat is een Associate Degree in de alternatieve geneeskunde? Dit programma is bedoeld voor studenten die willen leren over de verschillende aspecten van de holistische geneeskunde. Sommige programma's zal het onderwerp in zijn geheel te dekken, terwijl anderen specialisatie cursussen in verschillende therapieën zal aanbieden. Deze omvatten natuurgeneeskunde, massage, yoga, hypnotherapie, Reiki therapie, acupressuur, geneesmiddelen kruidengeneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde, aromatherapie, reflexologie, en homeopathie. Zelfs als de studenten zich specialiseren, de meeste programma's vereisen dat lessen worden gehouden in de anatomie, fysiologie en pathologie.

Het gebied van de alternatieve geneeskunde is meer mainstream geworden, dus afgestudeerden hebben een goede kans op het vinden van werk te doen wat ze liefde.Studenten leren ook genoeg over alternatieve geneeswijzen dat ze de neiging om gezonder zichzelf.

Het collegegeld en de kosten zullen variëren afhankelijk van het specifieke programma. De locatie van de school en de specifieke curriculum zal zijn groot determinanten, zodat studenten informatie over de kosten die rechtstreeks uit de scholen zou moeten krijgen.

Personen met de juiste opleiding en onderwijs hebben een aantal carrières die ze kunnen kiezen, zoals massage therapie, natuurlijke geneeskunde, homeopathie, yoga, of kruiden, en deze keuze is afhankelijk van hun specialisatie. Zij kunnen ervoor kiezen om een ​​eigen praktijk te openen, werken in combinatie met een andere zorgverlener, of werken in een spa of het resort setting. Degenen die niet willen om te werken met klanten kunnen kiezen om open te stellen en uitvoeren van een wellness-centrum voor een verscheidenheid van therapieën.

Gebruik onze uitgebreide online database om te beginnen met het onderzoeken en vergelijken van de scholen op dit moment.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.