Keystone logo

5 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Geallieerde gezondheidszorg Medisch assistentie Artsassisentie 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Geallieerde gezondheidszorg
  • Medisch assistentie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Geallieerde gezondheidszorg Medisch assistentie Artsassisentie

Meestal is er slechts twee jaar van undergraduate onderwijs, associate graden zijn een goede optie voor studenten in de hoop om hun carrière verder. Deze programma's vergen doorgaans studenten om een ​​breed scala van de kern lessen te nemen in aanvulling op lessen in hun gekozen discipline. Na het afronden van deze opleiding, veel studenten kiezen om te kijken voor de werkgelegenheid.

Wat is een associate degree in het bijstaan ​​van de arts? Een programma in het bijstaan ​​van de arts bereidt studenten voor op een boeiende carrière als arts-assistent. Dit programma van de studie is zeer streng, en studenten hebben meestal te veel van dezelfde cursussen als artsen nemen. Klassen in de biochemie, anatomie, farmacologie, en organische chemie zal meestal nodig zijn voor het afstuderen. Veel scholen vereisen ook uitgebreide laboratoriumwerk en case studies om studenten te laten zien hoe toe te passen wat ze geleerd hebben. Examens, schriftelijke opdrachten, en lezingen worden ook gebruikt om studenten te instrueren.

Er zijn vele prachtige voordelen verbonden aan het behalen van een diploma. Als u graag naar een hoger salaris te verdienen, kan deze mate u helpen om dat ook te doen. Na ontvangst van een diploma, zullen de studenten in staat zijn om te onderhandelen over betere arbeidsomstandigheden, ook.

De kosten van deze mate verdient zal afhangen van verschillende factoren. Geografische ligging, institutionele prijzen, en duur van het programma zal hebben allemaal een invloed op de prijzen. Voor meer diepgaande financiële informatie, moeten de leerlingen rechtstreeks contact opnemen met hun school.

Na het afronden van dit specifieke programma van de studie, veel studenten kiezen om te werken als physician assistants. Deze werknemers te helpen artsen bij het behandelen, diagnosticeren en begeleiden van patiënten. In vele delen van de wereld, zijn arts assistenten mogen zelfstandig oefenen, en de meerderheid van de assistenten mogen medicijnen voorschrijven zonder de toestemming van een arts.De meeste van deze werknemers ervoor kiezen om hun vaardigheden te gebruiken in ziekenhuizen, de gemeenschap klinieken en particuliere praktijken.

Aangezien dit programma vereist meestal uitgebreide laboratoriumwerk, worden de klassen meestal alleen aangeboden op de campus. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.