Keystone logo

1 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Spoedeisende geneeskunde EMT 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Spoedeisende geneeskunde
  • EMT
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Spoedeisende geneeskunde EMT

Een associate degree is een diploma van een universiteit voor het voltooien van een opleiding meestal een looptijd van twee jaar. Deze graad is een lager opleidingsniveau dan een bachelor's degree, en menig programma om een ​​nieuwe loopbaan te zoeken te voltooien.

Wat is een associate degree in EMT? Noodsituatie medische technici, soms ambulance technici, zijn professionals die dringende medische diensten te beheren. EMT reageren zo snel mogelijk als ze worden opgeroepen naar de plaats van medische noodgevallen, met inbegrip van medische complicaties, ongevallen en andere gevallen van ernstige verwondingen. In de meeste gevallen zal een aspirant EMT rond moeten 120 tot 180 uur van de klassikale training. Al met al kan opleiding overal van een paar maanden tot zo lang als twee jaar, afhankelijk van de lokale regelgeving en de prestaties van de student. Naast medische eisen het onderwijs, het curriculum voor EMT opleiding omvat vaak klinische rotatie ook.Na het voltooien van hun opleiding, zullen de studenten ook moeten een laatste staatsexamen afleggen om juridische certificering te verkrijgen.

Hulpdiensten zijn, helaas, iets dat altijd nodig zal zijn in de moderne wereld. Het trainen op dit gebied zal meestal veroorloven een afgestudeerde veel mogelijkheden voor de werkgelegenheid met verschillende instellingen.

Omdat de kosten van het nemen van de eerste cursussen steun kan variëren voor een aantal verschillende redenen, is het een goed idee om onderzoek en neem contact op rechtstreeks iemands school van de keuze voor het aanbrengen.

Een EMT misschien werk te vinden in verschillende omgevingen. Meestal zijn EMT gevonden die werkzaam zijn binnen organisaties die hulpdiensten, zoals politie, brandweer en ziekenhuizen, maar deze professionals zijn ook nodig op andere gebieden, met inbegrip van fabrieken en andere werkplekken, en de verschillende onderdelen van de entertainment industrie.Op sommige locaties kunnen zij worden toegepast als onderdeel van een stand-alone gemeentelijke overheidsinstelling.

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een diploma in de EMT zijn, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.