Keystone logo

1 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Spoedeisende geneeskunde EMT in Newland, Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Verenigde Staten
  • Gezondheidszorg
  • Spoedeisende geneeskunde
  • EMT
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Spoedeisende geneeskunde EMT

Wat is een EMT?
EMT staat voor Emergency Medical Technician. Een EMT is een getrainde professional die medische noodhulp biedt aan patiënten in nood. EMT's bieden basislevensondersteuning, waaronder reanimatie en het gebruik van een AED (automatische externe defibrillator). Ze zijn ook opgeleid om de toestand van een patiënt te beoordelen en om verwondingen en ziekten te behandelen. EMT's zijn vaak de eerste hulpverleners op de plaats van een noodsituatie en spelen een cruciale rol in de zorg voor patiënten.

Hoe kan ik een EMT worden?
Degenen die een EMT willen worden, kunnen programma's vinden op veel community colleges en technische scholen. EMT-graden zijn beschikbaar op zowel associate- als bachelorniveau. Een EMT-associatieprogramma duurt doorgaans twee jaar, terwijl een bacheloropleiding vier jaar duurt. EMT's moeten een geaccrediteerd trainingsprogramma volgen om in aanmerking te komen voor certificering.

Wat ga ik studeren tijdens mijn EMT-opleiding?
EMT-trainingsprogramma's behandelen een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder anatomie, fysiologie, medische noodprocedures en farmacologie. Studenten in EMT-programma's leren ook over patiëntbeoordeling, vitale functies en hoe ze effectief kunnen communiceren met patiënten en hun families.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Personen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van hoogopgeleide loopbanen kunt om te beginnen door het verdienen van een associate degree in een community college of universiteit. Als studenten verdienen hun graden, ze vaak uit te breiden hun kennis en wereldbeeld, evenals het verhogen van hun beroepskwalificaties.