Keystone logo

2 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Fysiotherapie 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Fysiotherapie
  • Fysiotherapie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Fysiotherapie

Na voltooiing van de middelbare school, degenen die ervoor kiezen om verder te hoger onderwijs te volgen meestal gaan om een ​​associate degree te verdienen in een bepaald onderwerp. Het diploma wordt uitgereikt na het voltooien van een bepaald aantal cursussen in de grote, meestal met twee jaar te voltooien.

Wat is een Associate Degree in Fysiotherapie? Fysiotherapie is een gespecialiseerd gebied van fysieke revalidatie en medicijnen die praktijken bedoeld om lichamelijke functie, mobiliteit en de kwaliteit van leven te bevorderen gebruikt. Cursussen voor een associate degree in fysiotherapie is ontworpen met het doel van het geven studenten een praktische kennis van de lichamelijke systemen en hoe effectief te bepalen en te beheren behandelingen. Deze cursussen omvatten onderzoek, evaluatie, diagnose, prognose en het plan van de zorg. Het zorgplan wordt bijzondere aandacht, omdat dit de manier waarop de patiënt geneest.

In aanvulling op de persoonlijke voldoening van het helpen van mensen om hun fysieke onafhankelijkheid op een regelmatige basis te herwinnen, fysiotherapeuten hebben de neiging om een ​​sterke salaris van rond de $ 80.000 mee naar huis.

Er is geen twijfel dat het een flinke brok van geld om te investeren in een moderne school gezondheidsvoorlichting. Vraag vertegenwoordigers toegang voor recente cijfers kosten om ervoor te zorgen dat u betrokken raken bij een academisch programma dat zowel in uw prijsklasse, en dat past bij uw ambities.

Over het geheel genomen is de werkgelegenheid op het gebied van fysiotherapie op de stijging van de afgelopen jaren. Aangezien het een gebied dat zo'n grote breedte van aspecten van het menselijk lichaam bedekt, die op ingaan professioneel typisch De specialisatie een gebied afhankelijk van hun sterktes en voorkeuren. Deze variëren van cardiovasculaire en respiratoire revalidatie van neurologische problemen te kindergeneeskunde.

Omdat de behoefte aan experts in de fysiotherapie is universeel, kan universitaire opleidingen zijn te vinden op de campus of online over de hele wereld. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.