Keystone logo

28 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Geallieerde gezondheidszorg 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Geallieerde gezondheidszorg
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Geallieerde gezondheidszorg

Een associate degree is een postacademische academische titel waarvoor doorgaans twee jaar full-time onderzoek nodig is. Vaak kunnen de verdiende credits worden gebruikt om een ​​bachelordiploma te behalen. Sommige studenten studeren aan een beroepsopleiding, technische of community college om zich voor te bereiden om meteen door te werken na het behalen van dit diploma.

Wat is een associate degree in de geallieerde gezondheidszorg? Deze opleiding biedt studenten de mogelijkheid om een ​​diepgaande kennis van de zorgomgeving te ontwikkelen. Individuen kunnen worden aangeboden met cursussen in accounting, marketing, communicatie en financiën. Studenten zijn vaak bereid om verantwoordelijkheden op zich te nemen binnen een groot aantal gebieden van de geallieerde gezondheidspraktijk. Van hen kan worden verlangd dat ze een bepaald aantal semesteruren volgen in algemene onderwijsaangelegenheden en de rest in specifieke cursussen voor aanverwante gezondheidszorg.

Veel studenten ontwikkelen overdraagbare vaardigheden die er niet alleen goed uitzien op een cv, maar ook nuttig kunnen zijn in hun persoonlijke leven. Communicatie, risicobeheer en interpersoonlijke vaardigheden zijn slechts enkele van die vaardigheden.

Associate degrees zijn meestal een snellere, minder dure route om een ​​carrière te beginnen of te veranderen dan een traditionele bacheloropleiding. Associate degrees in geallieerde gezondheidszorg kunnen worden aangeboden op scholen verspreid over de hele wereld. Dit betekent dat de prijzen sterk van de ene locatie naar de andere variëren. Collegegeldtarieven moeten beschikbaar zijn via het kantoor van toelating van uw universiteit.

Met een associate degree in paramedische gezondheidszorg, kunnen afgestudeerden ervoor kiezen om rechtstreeks naar het personeel te gaan of aanvullende technische trainingen volgen om gecertificeerd te worden in een medisch specialisme. Geallieerde gezondheidswerkers zijn vaak direct of indirect betrokken bij patiënten. Afgestudeerden kunnen werken voor een artsenkantoor, een overheidsgezondheidsafdeling, een ziekenhuisomgeving of een professioneel sportteam. Een afgestudeerde kan worden gekwalificeerd voor een functie als ademtherapeut, stralingstherapeut, fysiotherapeut-assistent of ergotherapeut-assistent.

Veel gelieerde gezondheidszorgprogramma's zijn gedeeltelijk beschikbaar in een online-formaat. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.