Keystone logo

1 Associate degrees Opleidingen in Geneeskunde 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Medische studies
  • Geneeskunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Geneeskunde

Een associate degree is een graad van twee jaar die kan worden verdiend op community colleges en technische scholen. Deze graad kan leiden tot een entry-level positie of vormen de basis voor het voortgezet onderwijs, zoals een bachelor of master's degree.

Wat is een associate degree in de geneeskunde? Dit programma is bedoeld voor diegenen die willen werken in de medische sector, maar willen niet de tijd en geld besteden aan een arts te worden. Studenten worden opgeleid in een verscheidenheid van medische-gerelateerde onderwerpen voor te bereiden op een carrière. Elk programma zal variëren, maar gemeenschappelijke onderwerpen omvatten transcriptie en in kaart te brengen; kleine chirurgische assisteren; hematologie, microbiologie, urineonderzoek, en venipuncture; patiënt draperen en kledingvoorschriften; vitale functies; ECG's; en injecties en farmacologie.

Studenten die streven naar deze opleiding krijgen de kennis en vaardigheden die nodig zijn in de medische sector aan het werk na een korte periode van ongeveer twee jaar.De bezetting zal naar verwachting sneller dan gemiddeld, wat betekent dat er mogelijk meer banen bij het afstuderen beschikbaar groeien.

De kosten in verband met dit diploma kan nogal wat verschillen van de ene instelling naar de andere. Te overwegen factoren omvatten de locatie van de school en de duur van het programma. rechtstreeks aanroepen van de scholen is de beste manier om erachter te komen specifieke vergoedingen en collegegeld vereist.

Met een associate degree in de geneeskunde, kunnen afgestudeerden meestal vinden werk in een verscheidenheid van instellingen. Werkgevers zijn onder andere poliklinieken, kantoren arts, ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Functiebenamingen kunnen onder meer klinisch medisch assistent, aderlaten technicus, medische office manager, ECG technicus, en front office manager. Het verdienen van een associate degree is ook een opstap voor degenen die willen om hun opleiding voort te zetten en krijgen een geavanceerde graad in de geneeskunde.

Op zoek gaan naar de scholen op dit moment.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.