Keystone logo

1 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgstudies Gezondheidszorgmanagement 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgstudies
  • Gezondheidszorgmanagement
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgstudies Gezondheidszorgmanagement

Zodra een middelbare school diploma of GED is ontvangen, kan een associate degree in een studie die door een universiteit of hogeschool worden ingevuld. Dit undergraduate academische graad gaat ongeveer twee jaar van de cursussen voor de voltooiing.

Precies wat is een associate degree in de gezondheidszorg management? Het omvat het leren van de ins en outs van de industrie door te begrijpen in de diepte waarop de management kant werkt. De cursussen omvatten het krijgen van een stevige greep op de medische terminologie, terwijl ook het begrip van de wereld van de elektronische medische dossiers en de vertrouwelijkheid en privacy wetten die hen begeleiden. Studenten leren over statistieken en de gezondheidszorg en tegelijkertijd leren hoe om top-notch begeleiding te bieden en leidinggevende functies te ondernemen op het gebied van gezondheid.

De voordelen van een dergelijk programma onder klaarmaken van de student voor de werkgelegenheid door hem of haar te helpen te worden georganiseerd en detail georiënteerd, terwijl ook het toepassen van hun kennis in de richting van reële situaties.Studenten hebben vaak last van de handen op het onderwijs door het ontvangen van in-office kansen op lokaal medische voorzieningen in aanvulling op cursussen.

Don 't laat een krap budget zwaaien je van het krijgen van de mate die u verdient. Vergoedingen en kosten kunnen sterk variëren van school tot school. Het beste is om een ​​verscheidenheid van programma's te onderzoeken om de een dat is een goede pasvorm voor u te vinden.

Met je kennis van geavanceerde technologie, bent u klaar om een ​​baan in een kantoor omgeving dat administratieve diensten, zoals codering, facturatie, en het werken met medische dossiers van patiënten te verkrijgen. Administratieve functies in de gezondheidszorg beheer kan worden gevonden in de ziekenhuizen, advocatenkantoren, artsen kantoren, en andere gebieden in de gezondheidszorg.

Veel universiteiten en hogescholen bieden een scala aan programma's die werken met uw persoonlijke schema. Gedeeltelijke en volledige online programma's zijn beschikbaar en kunnen worden genomen van het comfort van uw huis of kantoor.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.