Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 16 Associate Degrees  (Associate degrees) Opleidingen in Gezondheidszorgtechnologie 2023

16 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorgtechnologie 2023

Overzicht

Als u op zoek zijn naar een inleidende of lagere divisie programma in een bepaalde discipline, het verdienen van een associate degree wellicht iets voor jou. Dit programma is meestal beschikbaar op junior en community colleges, en als je van plan bent om je studie voort te zetten, kunt u in staat om de credits achteraf over te dragen.

Wat is een associate degree in de medische technologie? Deze graad is een dynamisch programma dat de studenten kennismaken met de instrumenten, procedures en technologie die essentieel zijn voor de moderne gezondheidszorg zijn. Omdat de nadruk op algemene technologie in plaats van een enkel veld, kun je verwachten cursussen aan een breed breedte van kennis te dekken. Een deel van de lessen die kunnen worden weergegeven in het curriculum onder meer monstername, immunologie, aderlaten, de klinische praktijk en de patiëntenzorg.

De algemene aard van het programma ten goede studenten door het openen van mogelijkheden voor een reeks van loopbaankeuzes.Aangezien de gezondheidszorg blijft ontwikkelen, kan dit een groot voordeel zijn voor afgestudeerden die de graad te verdienen.

U kunt behaalde een gedetailleerde onkostennota van de toelating kantoor op uw school. Zij kunnen de meest nauwkeurige gegevens over de kosten van de inschrijving in de medische technologie associate degree programma.

Een van de meest populaire werkplekken voor studenten die een associate degree in de medische technologie te verdienen is een laboratorium. Het programma zal doorgaans vertrouwd studenten met veel van de instrumenten die aanwezig zijn in een laboratorium zijn, zodat functies als sample verzamelaar data processer en de resultaten analisten zijn alle potentieel goed past. Andere loopbaanpaden, zoals assistent-posities in de medische kantoren, kan de student kennis van de gezondheidszorg te maken aan het gebruik,. Een ander gemeenschappelijk standpunt voor afgestudeerden is klinisch assistent, helpen met de klinische procedures door gebruik te maken van de medische technologie die gebruikt wordt in dergelijke omgevingen.

Sommigen associëren graden worden online aangeboden, en je kan in staat zijn om een ​​school met een medische technologie programma met een lange-afstands-studie opties. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgtechnologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat