Keystone logo

3 Associate degrees Opleidingen in Laboratoriumwetenschap 2024

Filters

Filters

 • Associate degrees
 • Gezondheidszorg
 • Geallieerde gezondheidszorg
 • Laboratoriumwetenschap
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (3)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Associate degrees Opleidingen in Laboratoriumwetenschap

  Een associate degree is een bachelordiploma dat na een high school diploma wordt nagestreefd. Dit educatieve programma wordt beschouwd als een lager niveau van het onderwijs dan een bachelor's degree zijn. Een associate degree duurt meestal tussen de 16 en 24 maanden in beslag.

  Wat is een associate degree in de medische laboratorium? Een Associates Medical Laboratory is een programma dat leerlingen hoe diverse laboratorium apparatuur en lopen proeven op bloed, lichaamsvloeistoffen, cellen, weefsels van het menselijk lichaam en urine leert. Tegen het einde van het werkstuk, studenten gewoonlijk een technische kennis van hoe verzamelen, onderzoeken en analyseren deze verschillende lichaamsvloeistoffen om artsen te helpen diagnosticeren en behandelen van verschillende patiënten.

  Nastreven van deze associate degree is gunstig, omdat het leert studenten hoe ze de nieuwste medische technologieën. Deze cursus bereidt studenten te zitten voor de verschillende certificatie-examens die nodig zijn om deze medische beroep te gaan.

  De kosten van een Associate in Medisch Laboratorium kan sterk variëren. Het hangt allemaal af van de locatie van de school, de bijzondere instelling die u wilt wonen en of u online of in-persoon lessen te nemen. Zorg ervoor dat u een school die een programma dat past bij uw behoeften biedt te vinden.

  Zodra u een associate degree in de medische laboratoria, heb je een paar verschillende loopbaankeuzes. Alle van de carrière zijn typisch in het gebied van de gezondheidszorg. Je kon een medisch laborant, histotechnologist, diagnostische medische sonographer, klinisch laboratorium technoloog, cardiovasculaire technoloog, nucleaire geneeskunde technoloog, phlebotomist, radiologie technicus of MRI technoloog geworden. Het maakt niet uit welke specifieke belangen u in de medische sector, kan een associate degree in medische laboratoria helpen uw dromen te verwezenlijken.

  Het aanbrengen van een van deze programma's is heel eenvoudig.Eerst moet je wat onderzoek te doen om erachter te komen wat voor soort programma dat u op zoek bent naar, en zoek naar je programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.