Keystone logo

1 Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Alternatieve geneeskunde Complementaire geneeskunde Massagetherapie 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Alternatieve geneeskunde
  • Complementaire geneeskunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Gezondheidszorg Alternatieve geneeskunde Complementaire geneeskunde Massagetherapie

Na de succesvolle afronding van een aantal klassen in opleiding een college is, wordt een student bekroond met een associate degree. Dit kan worden gebruikt om zich te kwalificeren voor bepaalde beroepen of om verdere educatieve vooruitgang te boeken.

Wat is een associate degree in massage therapie? Massage therapie is een lichamelijke ontspanning proces waarbij de beoefenaar gebruik maakt van verschillende mate van druk, spanning, beweging en trillingen aan welzijn en ontspanning in het onderwerp te bevorderen. Het is een tak van de alternatieve geneeskunde waarin geen werkelijke drugs of stimulerende middelen worden toegediend om het gewenste resultaat te bereiken gezondheid, hoewel het nog training om goed werk te kunnen vereist. Cursussen voor een associate degree impliceert basis anatomie en hoe die kennis te gebruiken om de juiste therapie, zoals de Shiatsu, Zweedse en Deep Tissue modaliteiten te bepalen.

Het belangrijkste voordeel van het verdienen van een associate degree in massage therapie is dat je aan de slag in een ontspannen omgeving voor de gezondheid van mensen te bevorderen. Het salaris is ook respectabel, met mensen in het vak het verdienen van een gemiddelde jaarlijkse inkomen van rond de $ 35.000.

Factoren zoals de locatie en de reputatie kan het hoger onderwijs duurder te maken, zodat u wilt naar de school die u de kennis die je wilt tegen een prijs die u zich kunt veroorloven te vinden. Neem contact op met opnames representatieve en graven via de school websites recente collegegeld cijfers te vinden.

Er zijn veel verschillende uitlopers van de fundamentele massagetherapie. Als zodanig zal de carrière die u kiest een groot deel worden geïnformeerd door de manieren waarop u de meest vaardigheid. Veel mensen kiezen om te werken in kuuroorden als onderdeel van een groep van mensen die samenwerken om mensen te helpen ontspanning te bereiken. Anderen werken op locaties die zijn gespecialiseerd in een bepaald type van therapie, zoals acupunctuur.

Mensen over de hele wereld nodig massagetherapie, dus er zijn on-campus en online klassen beschikbaar om mee te beginnen. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.