Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Associate Degrees  (Associate degrees) Opleidingen in Medische informatietechnologie 2023

5 Associate degrees Opleidingen in Medische informatietechnologie 2023

Overzicht

De meeste associate degrees bereiden kandidaten voor op een specifieke carrière of om hun opleiding voort te zetten en een bachelordiploma te behalen. Voor voltijdstudenten kan een associate degree meestal binnen twee jaar worden afgerond.

Wat is een associate degree in medische informatietechnologie? Het is typisch een cursus waarin studenten leren over de technologie die een rol speelt in de moderne medische industrie. Cursussen beslaan meestal medische codering, anatomie, medische terminologie, softwaretoepassingen en fysiologie. Individuen kunnen worden getraind om voor de gezondheidszorg specifieke computertoepassingen te gebruiken en om medische documenten te verwerken. Studenten kunnen zelfs een kans krijgen om gezondheidsinformatiewetgeving te onderzoeken, aangezien veel medische documenten en procedures omgaan met vertrouwelijke informatie.

Veel afgestudeerden vinden dat ze vaardigheden hebben ontwikkeld op het gebied van communicatie, coördinatie en probleemoplossing. Studenten kunnen ook bedreven worden in het werken met mensen in het algemeen. Dit zijn geweldige vaardigheden om met succes de beroepsbevolking te betreden of persoonlijke zaken te onderzoeken.

Omdat programma's kunnen variëren afhankelijk van de school die ze aanbiedt, kan de presentiekosten aanzienlijk schommelen. Het is belangrijk dat studenten een curriculum vinden dat bij hun behoeften past. Het kantoor van toelating tot de universiteit van uw keuze kan gedetailleerde collegegeldinformatie bieden.

Houders van een associate degree in medische informatietechnologie kunnen klaar staan ​​om het personeelsbestand te betreden als assistent van medische dossiers of gezondheidsinformatietechnici. Afgestudeerden kunnen mogelijk werk vinden bij artsenpraktijken, thuisgezondheidsdiensten en verpleeghuizen. Sommige studenten kiezen ervoor om hun universitair diploma te gebruiken om hun opleiding naar het volgende niveau te brengen door een bachelordiploma of een gespecialiseerde certificering te zoeken.

Sommige universiteiten bieden mogelijk een optie om een ​​associate degree in medische informatietechnologie online te behalen. Als het om laboratoria gaat, is mogelijk een hybride optie beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Associate degrees
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgtechnologie
  • Medische informatietechnologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat