Keystone logo

2 Associate degrees Opleidingen in Neurowetenschap 2024

Filters

Filters

 • Associate degrees
 • Gezondheidszorg
 • Neurowetenschap
 • Neurowetenschap
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (2)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Associate degrees Opleidingen in Neurowetenschap

  Studenten die een associate degree zijn meestal na een opleiding in een specifieke discipline die zij in zullen voltooien ongeveer twee jaar. Typische curriculum voor een associate degree zal zowel conceptuele en hands-on leren, en misschien ook voor te bereiden studenten over te dragen aan een programma van vier jaar na het afstuderen.

  Je kunt je afvragen, wat is een associate degree in de neurowetenschappen? Neuroscience is de studie van neuronen, de cellen die de hersenen en het zenuwstelsel samen te stellen. Een associate degree in de neurowetenschappen omvat doorgaans cursussen in anatomie, fysiologie, biologie, natuurkunde en scheikunde. Neuroscience studenten zullen vaak leren belangrijke concepten in de klas en ze toe te passen in het laboratorium, de voorbereiding van hen een bijdrage te leveren aan belangrijke werk op het gebied van de gezondheidszorg. Studenten kunnen zelfs de kans om betrokken te raken bij onderzoeksprojecten te krijgen, waardoor ze waardevolle ervaring in het ontwerpen van experimenten en het analyseren van echte data.

  Het verkrijgen van een associate degree in de neurowetenschappen kunnen afgestudeerden voor toetreding voor te bereiden in een gezondheidszorg of onderzoeksveld, of om hun opleiding voort te zetten met een hogere graad in de neurowetenschappen of een verscheidenheid van andere biologie of scheikunde velden.

  Associate graden zijn over het algemeen beschouwd als de meest betaalbare optie voor het verkrijgen van een post-graduaat zijn. De exacte kosten van het collegegeld is afhankelijk van de school, het programma en de locatie.

  Met een associate degree in de hand, afgestudeerden hebben veel werkgelegenheid opties. Zij kiezen voor de arbeidsmarkt meteen betreden kan opties in klinisch onderzoek, onderzoek zorgmarkt en medische assistentschap hebben. Studenten die hun opleiding met een bachelor's degree blijven of meer hebben een nog bredere selectie van loopbanen, met inbegrip van medisch onderzoek, klinisch onderzoek en het hoger onderwijs in de neurowetenschappen of een verwant gebied van de biologie.

  Neuroscience is een zich snel ontwikkelende gebied, en diploma's op dit gebied bieden studenten de mogelijkheid om bij te dragen aan de oplossing van ernstige gezondheidsproblemen. Om te beginnen op zoek naar een associate degree in de neurowetenschappen vandaag, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.