Keystone logo

1 Associate degrees Opleidingen in Opleiding tot tandtechnicus 2024

Filters

Filters

 • Associate degrees
 • Gezondheidszorg
 • Tandheelkunde
 • Opleiding tot tandtechnicus
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (1)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Associate degrees Opleidingen in Opleiding tot tandtechnicus

  Een associate degree is een college diploma behaald op de lagere-divisie niveau. Het wordt meestal aangeboden op gemeenschap of junior colleges, maar het kan ook beschikbaar zijn op of worden overgedragen aan een universiteit.

  Wat is een associate degree in tandtechnicus? Een associate degree in dit gebied bevat cursussen die de studenten kennismaken met de fundamentele concepten van het werken als een tandtechnicus. Studenten kunnen verwachten om inleidende cursussen over onderwerpen zoals tandheelkundig onderzoek technieken, terminologie met betrekking tot tandheelkundige zorg en procedures voor prothesen, bruggen en kronen te nemen. Deze cursussen zullen vaak gepaard gaan met stages die studenten de mogelijkheid om deel te nemen in de hands-on job training.

  Het programma zal de studenten een algemene inleiding op de terminologie en praktijken om de gezondheidszorg loopbaan relevant geven. Het kan u ook profiteren door de ontwikkeling van de patiëntenzorg vaardigheden die kunnen worden toegepast op een scala aan mogelijkheden.

  Als u wilt weten hoeveel een associate degree in tandtechnicus kan kosten, kunt u vinden door contact op te nemen van uw instituut toelating kantoor. Een vertegenwoordiger moet in staat zijn om gegevens te verstrekken.

  Dit programma, samen met eventuele benodigde licenties, meestal biedt de opleiding en kennis die nodig is om werk te zoeken als een tandtechnicus. In deze functie, zult u waarschijnlijk uit te voeren taken, zoals het onderzoeken van de mond van patiënten, het beoordelen van mondgezondheid en het bijstaan ​​van tandartsen met andere taken. Er zijn tal van andere mogelijkheden die je ook zou kunnen worden aangetrokken, echter. Met jouw kennis van de tandheelkundige praktijk, kan je een baan in een laboratorium of kliniek te helpen met de werkzaamheden, zoals het vervaardigen van tandheelkundige producten en protheses te zoeken. Als alternatief kunt u uw kennis van de gezondheidszorg gebruiken om posities te oefenen in een andere medisch gebied.

  Als u liever online studeren, kunt u in staat om een ​​school die een associate degree in tandtechnicus op het web biedt te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.