Keystone logo

3 Associate degrees Opleidingen in Tandheelkundige assistentie 2024

Filters

Filters

 • Associate degrees
 • Gezondheidszorg
 • Tandheelkunde
 • Tandheelkundige assistentie
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (3)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Associate degrees Opleidingen in Tandheelkundige assistentie

  Graden associate's zijn meestal afgerond in twee jaar of minder van de full-time studie. Het voordeel van deze programma's is dat ze uitgesneden overbodige theoretische materiaal uit het curriculum. Focus in plaats daarvan op wat je moet weten om aan de slag in je nieuwe carrière wordt geplaatst.

  Waarschijnlijk dat je hier gekomen omdat je wilt weten, wat is een associate degree in de tandheelkundige bijstaan? Cursussen omvat doorgaans studies in radiografie, anatomie en infectie controle. Veel cursussen hebben zowel een lezing en laboratorium component, zodat studenten nieuwe concepten kunnen oefenen zodra ze hen leren. Dergelijke programma's vaak te bereiden een tot staatsraad examens naar licentiestatus krijgen.

  Graden tandheelkundige bijstaan ​​associate's zijn soms beschikbaar op een avond en / of in het weekend schema, waardoor het handig om te blijven werken, terwijl naar school gaan. In slechts een korte tijd, dan kunt u klaar om te werken in een tandheelkundige kliniek of de volksgezondheid faciliteit geworden.

  De kosten zijn over het algemeen redelijk voor graden associate's in de tandheelkundige bijstaan. Veel instellingen bieden financiële steun aan studenten die lessen ten minste de helft moment en die in aanmerking komen voor enige vorm van hulp te nemen.

  U kunt rekenen op een bevredigende carrière na zijn afstuderen met een associate degree in de tandheelkundige bijstaan. De job vereist vaak de behandeling van een verscheidenheid aan taken. Enkele voorbeelden van wat dit kan inhouden zijn administratieve werkzaamheden, zoals het indienen of aanstelling setting, het assisteren van een tandarts met een procedure en helpen met het vangen van x-stralen. Bij het werken met de arts, zult u waarschijnlijk worden verwacht dat zij een goede kennis van de apparatuur en instrumenten die vaker gebruikt worden in de praktijk. Naast de traditionele tandheelkundige klinieken, kunnen afgestudeerden ook kansen in de kaakchirurgie, parodontologie, orthodontie en endodontie vinden.

  De eerste stap in het starten van een nieuwe carrière is het maken van de beslissing over waar en wat te studeren.Om u op uw reis begonnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.