Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Associates of Applied Science  (Associate of Applied Science) Opleidingen in Chirurgische geneeskunde 2023

2 Associate of Applied Science Opleidingen in Chirurgische geneeskunde 2023

overview

Een Associate of Applied Science is een mate die een individu kan profiteren van het nemen van een specifieke groep van opleidingen gericht op het aanleren van de vaardigheden succesvol te zijn in hun vakgebied te zijn. Deze zijn meestal zeer hands-on, en vermijd klassen die niet bruikbaar zijn in de uiteindelijke carrière zal zijn.

Wat is een Associate of Applied Science in Surgery? Dit is een cursus van de studie die is een populaire optie voor degenen die al een rudimentair begrip van de chirurgische veld, en die wensen om hun onderwijs te bevorderen in dit gebied. Studenten zullen een verscheidenheid van de belangrijkste cursussen, zoals medische terminologie, spreken in het openbaar, toegepaste wiskunde, chirurgische technieken, microbiologie, chirurgische preceptorship en een aantal andere cursussen die allemaal gericht zijn op het meegeven van noodzakelijke vaardigheden om de student die deelnemen aan het programma te voltooien.

De vaardigheden leren leerlingen wanneer het verdienen van hun Associate of Applied Science in Chirurgie worden voornamelijk gebruikt voor het verplaatsen vooruit met het onderwijs en het verkrijgen van hogere graden. Echter, ze hebben echte wereld toepassingen. Medische kennis is altijd handig in noodsituaties, en betere communicatie verbetert de enige vorm van zakelijke of persoonlijke relatie.

Elke medische klassen hebben meestal een aanzienlijke kostenbesparing, maar deze kosten zullen waarschijnlijk variëren, afhankelijk van het land en de school het hosten van het programma. Er kan ook een verschil in prijs, afhankelijk van wanneer een student online of on-site klassen.

Er zijn uiteraard verschillende banen in het medisch gebied voor degenen met de juiste chirurgische opleiding. In grote lijnen, maar die met hun Associate of Applied Science in Chirurgie gebruik maken van de kennis die ze hebben opgedaan om hogere niveaus van onderwijs te bereiken.De carrière mogelijkheden die beschikbaar zijn voor degenen die besluiten om te stoppen bij dit niveau van het onderwijs zou kunnen omvatten chirurgische technoloog, chirurgische technicus en gecertificeerd chirurgische technoloog. Dit laatste zal de student in kwestie nodig heeft om de test voor de nationale certificering passeren.

Terwijl online lessen een beetje moeilijker te vinden op dit gebied kan zijn, vele universiteiten bieden deze modules voor studenten die on-site klassen niet kan bereiken om welke redenen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

read_more

filters

  • Associate of Applied Science
  • Gezondheidszorg
  • Chirurgische geneeskunde
fields_of_study
  • Gezondheidszorg (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format