Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Associates of Applied Science  (Associate of Applied Science) Opleidingen in EMT in Tacoma, Verenigde Staten 2024

1 Associate of Applied Science Opleidingen in EMT in Tacoma, Verenigde Staten 2024

Overzicht

Tacoma is een stad in de staat Washington, dat een prachtig uitzicht van Puget Sound heeft. De stad heeft nabijheid van grotere Seattle, maar heeft nog steeds een kleine stad voelen zich in vergelijking met andere steden in de Verenigde Staten. Tacoma is gekend bekend om zijn intellectuele cultuur.

Wat is een EMT?
EMT staat voor Emergency Medical Technician. Een EMT is een getrainde professional die medische noodhulp biedt aan patiënten in nood. EMT's bieden basislevensondersteuning, waaronder reanimatie en het gebruik van een AED (automatische externe defibrillator). Ze zijn ook opgeleid om de toestand van een patiënt te beoordelen en om verwondingen en ziekten te behandelen. EMT's zijn vaak de eerste hulpverleners op de plaats van een noodsituatie en spelen een cruciale rol in de zorg voor patiënten.

Hoe kan ik een EMT worden?
Degenen die een EMT willen worden, kunnen programma's vinden op veel community colleges en technische scholen. EMT-graden zijn beschikbaar op zowel associate- als bachelorniveau. Een EMT-associatieprogramma duurt doorgaans twee jaar, terwijl een bacheloropleiding vier jaar duurt. EMT's moeten een geaccrediteerd trainingsprogramma volgen om in aanmerking te komen voor certificering.

Wat ga ik studeren tijdens mijn EMT-opleiding?
EMT-trainingsprogramma's behandelen een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder anatomie, fysiologie, medische noodprocedures en farmacologie. Studenten in EMT-programma's leren ook over patiëntbeoordeling, vitale functies en hoe ze effectief kunnen communiceren met patiënten en hun families.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Associate of Applied Science-opleidingen stellen studenten in staat zich te concentreren op specifieke studiegebieden. Na hun afstuderen zijn ze vaak uniek geschikt om te beginnen aan een fulltime baan op instapniveau op het door hen gekozen vakgebied.

Meer informatie

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Verenigde Staten
  • Gezondheidszorg
  • Spoedeisende geneeskunde
  • EMT
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden