Keystone logo

30 Associate of Applied Science Opleidingen in Gezondheidszorg Verpleegkunde 2024

Filters

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Gezondheidszorg
  • Verpleegkunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (30)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Applied Science Opleidingen in Gezondheidszorg Verpleegkunde

Ontworpen om studenten gespecialiseerde kennis van kerncompetenties op een specifiek gebied te geven, zijn associate degrees een uitstekende keuze voor studenten die een vakgebied willen bezoeken met slechts twee jaar studie. Associate degrees kunnen ook dienen als de basis voor toekomstige permanente educatie en professionele ontwikkeling.

Wat is een Associate of Applied Science in Nursing? Dit type programma biedt studenten de kennis om deel uit te maken van een vraag en een groeiend veld. Studenten leren doorgaans de basiselementen van patiëntenzorg, inclusief holistische zorg die rekening houdt met psychologische, mentale, fysieke en culturele behoeften, compassievolle zorg, veilige en effectieve methodieken, collaboratief interdisciplinair omgevingswerk, bevordering van communicatie, evidence-based praktijken en uitkomst monitoring om de patiëntenzorg en -gezondheid te verbeteren, verantwoording af te leggen en de wettelijke, regelgevende en ethische beginselen met betrekking tot verpleging.

Met een Associate of Applied Science in Nursing kunt u een positief effect hebben op het leven van anderen. Je wordt een vitaal onderdeel van een zeer deskundig team dat zich richt op de gezondheid van patiënten. Op een gebied met veel vraag hebt u kansen op werk in de hele wereld.

De kosten van een toegepaste wetenschappelijke associate degree variëren per land en instelling. Onderzoek naar scholen helpt je de kosten te evalueren die aan een programma zijn verbonden om te bepalen welke je moet kiezen.

Met een associate degree in verpleegkunde, zult u gekwalificeerd zijn om van toepassing zijnde examens om een ​​geregistreerde verpleegkundige te worden. Geregistreerde verpleegkundigen werken in verschillende omgevingen en er is een breed scala aan zorg die een verpleegkundige kan bieden bij het afstuderen. Ze hebben de mogelijkheid om hun interesses op een relevant gebied te volgen. Op veel specialistische gebieden zijn verpleegkundigen nodig, waaronder spoedeisende hulp, acute zorg, geriatrie en pediatrie om er maar een paar te noemen. Verpleegkundigen werken in ziekenhuizen, dokterspraktijken, klinieken en thuisgezondheidsinstellingen.

Verschillende academische instellingen bieden verpleegprogramma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.