Keystone logo

5 Associate of Science Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Fysiotherapie 2024

Filters

Filters

  • Associate of Science
  • Gezondheidszorg
  • Fysiotherapie
  • Fysiotherapie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Science Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Fysiotherapie

Associate degrees leveren de vereiste kennis om op een specifiek gebied te werken en kunnen vaak worden toegepast op permanente educatie in de toekomst. De duur van de programma's is over het algemeen twee jaar en wordt, afhankelijk van de graad, soms gelijkgesteld aan het eerste deel van een bacheloropleiding.

Wat is een Associate of Science in Fysiotherapie? Dit programma leidt studenten op om te werken met professionals en patiënten te behandelen met een geïndividualiseerd zorgplan. Studenten zullen vaak leren hoe zorgplannen uit te voeren door het manoeuvreren van patiëntenlichamen, rekken, masseren, functionele training en fysieke modaliteiten om de mobiliteit van patiënten te verbeteren, pijn te verlichten, invaliditeit te voorkomen en de functie te herstellen. Leren is zowel theoretisch als klinisch om hands-on vaardigheden en kennis van best practices te verkrijgen. Studies omvatten ook het opbouwen van inzicht in fitness- en welzijnsprogramma's en bewegingsregimes om te helpen bij patiëntenzorg.

Door een Associate of Science in Physiotherapy te behalen, hebben afgestudeerden de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken in een veld dat is toegewijd aan het helpen van anderen en groeit in nood. De student krijgt de gelegenheid om specifieke certificeringsexamens af te leggen en in aanmerking te komen voor een breed scala aan banen.

Neem contact op met scholen over beschikbare programma's om de kosten, de focus van de beschikbare programma's, schema's en toelatingsvereisten te bepalen, want deze verschillen per land en instelling.

Met een associate degree in fysiotherapie, bent u gekwalificeerd om gecertificeerd te worden als fysiotherapie-assistent, fysiotherapeutische instructeur, een atletische of persoonlijke trainer en een inspanningsfysioloog. Professionals in het veld werken over het algemeen hand in hand met artsen en cliënten of patiënten om zorgplannen te ontwikkelen en uit te voeren en klantdoelen te bereiken. Een associate degree kan je ook kwalificeren voor verdere gerichte educatie op het door jou gewenste vakgebied.

Er worden programma's aangeboden voor zowel volledige als deeltijdse studenten en er zijn verschillende programmafocus beschikbaar voor uiteenlopende interesses. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.