Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Associates of Science  (Associate of Science) Opleidingen in Geneeskunde 2023

1 Associate of Science Opleidingen in Geneeskunde 2023

Overzicht

Heb je altijd al een universitair diploma willen hebben? Een medewerker van science degree is een geweldige plek om te beginnen. U kunt deze prijs verdienen door de vereisten voor basiscursussen en gerichte cursussen te volgen. Hiermee kun je zowel je carrièrekeuzes als je kennis uitbreiden.

Wat is een Associate of Science in Medicine? Het is een programma dat is ontworpen om studenten op te leiden in medische scenario's, waaronder eerste hulp, spoedbehandeling en ziektebestrijding. Je zult hoogstwaarschijnlijk verschillende procedures bestuderen die vereist zijn voor diegenen die op medisch gebied werken. Studenten kunnen onderwerpen als medische terminologie, communicatie, sociologie en Engelse compositie bestuderen, naast het leren van klinische methodologieën. Veel programma's bieden specifieke studies samen met lab-tijd. Je zou ook anatomie en fysiologie, pathologie, medische bedrijfspraktijken en geschiedenis kunnen studeren.

Medische studenten kunnen hun gezondheidszorgonderwijs uitbreiden en kansen creëren op veel verschillende gebieden van het medische beroep. Geavanceerde medische vaardigheden kunnen u de kans bieden op beter betaalde banen over de hele wereld.

U moet ergens tussen ander en anderhalf tot twee jaar investeren om dit diploma te behalen. Veel verschillende scholen bieden verschillende soorten programma's. Het is een goed idee om te spreken met de toelatingsafdeling van elke school die u interesseert om een ​​volledige lijst met tarieven en programma-eisen voor vergelijking te krijgen.

Een associate degree in wetenschap in de geneeskunde kan leiden tot kansen op werk in bijna elke medische setting. Je kon banen vinden in artsenpraktijken, ziekenhuizen of klinieken. Dit lonende carrièrepad heeft positieve vooruitzichten. Als u besluit door te gaan met uw opleiding, kunt u zich specialiseren in loopbaantrajecten zoals medisch kantoorbeheer, klinische administratie en verpleging. Bepaalde banen bij de overheid kunnen ook een optie voor u zijn.

Voor veel mensen biedt afstandsonderwijs flexibiliteit en gemak. Je opleiding kan je leven en de levens van anderen veranderen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Associate of Science
  • Gezondheidszorg
  • Medische studies
  • Geneeskunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat