Keystone logo

1 Associate of Science Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgstudies Gezondheidszorgmanagement 2024

Filters

Filters

  • Associate of Science
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgstudies
  • Gezondheidszorgmanagement
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Science Opleidingen in Gezondheidszorg Gezondheidszorgstudies Gezondheidszorgmanagement

Typisch in twee jaar voltooid, een Associate of Science degree bevat veel meer dan kernklassen. Degenen die willen dit diploma vaak te verkrijgen bestuderen verschillende wetenschappelijke velden op een meer diepgaande basis te bewijzen dat ze hebben de know-how om goed te presteren in bepaalde sectoren.

Wat is een Associate of Science in Healthcare Management? Het is een programma van de studie die is bedoeld om studenten te leren de grote verscheidenheid van vaardigheden die nodig zijn om vakkundig uit te voeren bij het beheren van alle aspecten van de gezondheidszorg. Studenten nemen klassen die hen helpen aan te scherpen en de ontwikkeling van managementvaardigheden, leert ze meer over de medische wetten en ethiek op de werkplek, elektronisch medisch dossier handling, anatomie en fysiologie, en hoe de activiteiten van een medisch kantoor te behandelen. Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen van het werken in deze carrière, en de studenten wordt verwacht dat deze vóór beheersen om afstuderen met deze mate in de hand.

Terwijl de vaardigheden opgedaan in dit programma kan lijken gespecialiseerd op het eerste, ze zijn eigenlijk zeer nuttig in het persoonlijke leven van studenten ook. Medische kennis is altijd uitstekend in het geval van een noodsituatie, terwijl de verbeterde managementvaardigheden maakt iedereen een betere leider en leidt tot een betere communicatieve vaardigheden ook.

Als het gaat om de prijs, is het moeilijk om een ​​gemeenschappelijke kosten waarmee leerlingen hun verwachtingen kunnen baseren op wijzen. Kosten variëren tussen de instellingen en landen, zodat internationale en lokale studenten moeten doen een goede deal van het onderzoek naar de beste prijs te vinden.

Omdat het gebied van de gezondheidszorg is steeds groeiende in vele delen van de wereld, kunnen degenen die hun Associate of Science te krijgen op dit gebied heel goed te vinden een uitstekende verscheidenheid van beroepen voor hen beschikbaar bij het binnenkomen van de beroepsbevolking.Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende entry-level posities in klinieken, ziekenhuizen en andere relevante locaties, te werken aan het creëren van informatiesystemen, het gezondheidsbeleid te ontwikkelen, en omgaan met de opslag, het gebruik en de overdracht van diverse informatie aan patiënten te helpen.

Hoewel de in-persoon klassen hebben lang de norm geweest, vele universiteiten bieden nu online modules voor wie op zoek om mee te doen op het gebied van de gezondheidszorg te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.