Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Op de campus Associates of Science  (Associate of Science) Opleidingen in Pediatrische verpleegkunde in Walnut, Verenigde Staten 2024

1 Op de campus Associate of Science Opleidingen in Pediatrische verpleegkunde in Walnut, Verenigde Staten 2024

Overzicht

Kinderverpleging opent veel carrièremogelijkheden. De verpleegkundige kan werken in een ziekenhuisomgeving, een kinderartspraktijk of een kliniek. De vaardigheden die de student heeft verworven, zullen helpen bij praktische patiëntenzorg en werken in een snelle omgeving.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Een Associate of Science is een zekere mate van twee jaar die ideaal is voor wetenschappers die willen hun opleiding voort te zetten en te streven naar een bachelor of master's degree in de toekomst. Studenten kunnen in staat zijn om een ​​AS zowel in persoon of online te verdienen bij een community college, technische school of universiteit.

Leren op de campus verwijst naar het persoonlijk bijwonen van lessen. Het houdt meestal in dat je naar traditionele lessen en lezingen gaat, deelneemt aan groepsactiviteiten en persoonlijk contact hebt met docenten en collega's. Leren op de campus omvat vaak ook toegang tot laboratoria, bibliotheken en andere campusbronnen, zoals studentenclubs, kantoren voor carrièreservices en recreatiecentra.

Meer informatie

Filters

  • Associate of Science
  • Verenigde Staten
  • Gezondheidszorg
  • Verpleegkunde
  • Pediatrische verpleegkunde
  • Op de campus
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden