Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Bachelors of Arts  (BA) Opleidingen in Gezondheidszorgadministratie 2023

3 BA Opleidingen in Gezondheidszorgadministratie 2023

Overzicht

Een Bachelor of Arts is een soort van diploma die meestal wordt toegekend nadat de studenten een opleiding 3-5 jaar hebben afgerond. Want het is een van de meest populaire graden in het hoger onderwijs zijn er veel verschillende gebieden en onderwerpen gebieden die een BA kan worden toegekend.

Wat is een BA in Health Administration? Deze graad geeft studenten de mogelijkheid om de manier waarop ziekenhuizen, klinieken en andere organisaties in de gezondheidszorg worden beheerd, bestuurd en beheerd te verkennen. Studenten kunnen leren over onderwerpen zoals leiderschap, boekhouding en financiën, human resources, beleidsanalyse, logistiek, en business management. Zij kunnen ook leren over de manier waarop de gezondheidszorg is georganiseerd, en kan zelfs studeren sommige soorten medische procedures.

Veel voordelen zijn beschikbaar voor degenen die een BA verdienen in Health Administration, waaronder verbeterde kritisch denken en leiderschapskwaliteiten.Studenten vindt dat deze mate biedt een onschatbare kennisbasis voor hun toekomstige loopbaan, en leren dat deze mate ze een voordeel kan geven in de huidige arbeidsmarkt.

De kosten van het verdienen van een BA in Health Administration zal variëren van instelling naar instelling. Studenten moeten de tijd nemen om hun onderzoek over financiële zaken te doen voordat u zich inschrijft in een gekozen programma.

Een verscheidenheid aan taken kunnen met een van deze graden worden nagestreefd. Studenten kunnen werken in het management of de administratie in klinieken, particuliere praktijken, ziekenhuizen, verpleeghuizen, spoedeisende hulp, of andere zorginstellingen. Een afgestudeerde kan kiezen om te werken in de overheid, particuliere ziekenhuizen, of non-profit organisaties over de hele wereld. Daarnaast is deze opleiding een waardevolle basis als studenten willen blijven op de medische school of andere vormen van hoger onderwijs.

Als u denkt dat u wilt een BA in Health Administration te verdienen, bent u op de juiste plek.We zijn klaar om u te helpen het programma dat u nodig heeft. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BA
  • Gezondheidszorg
  • Gezondheidszorgstudies
  • Gezondheidszorgadministratie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat