Keystone logo

7 Bachelorgraad Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Ergotherapie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • Gezondheidszorg
  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Ergotherapie

Bacheloropleidingen worden toegekend na ongeveer vier jaar studie, en kunnen studenten profiteren door hun loopbaankeuzes sterk uit te breiden. Het vereist typisch ongeveer 40 cursussen, maar dit nummer kan variëren afhankelijk van het school- en vakgebied.

Maar wat is een Bachelor in Arbeidsterapie? Arbeidsterapeuten leren werken met een verscheidenheid aan mensen die in hun leven terugslag of trauma hebben geleden. Patiënten kunnen variëren van kinderen die problemen hebben met het leren van oudere volwassenen die een ongeluk of een beroerte hebben gehad. De student studeert vaak fysieke aspecten van het menselijk lichaam en geestelijke gezondheid. Cursussen kunnen anatomie, fysiologie en biologie, evenals psychologie en sociologie omvatten.

De student van arbeidsterapie leert vaak veel waardevolle levensvaardigheden. Ze kunnen leren werken als onderdeel van een team met andere professionals zoals fysiotherapeuten en verpleegkundigen.Patiënten luisteren naar en waarnemen van mensen zijn andere waardevolle trainingsvaardigheden, omdat het doorgaans zorgvuldige observatie is dat therapeuten patiënten beoordelen en plannen ontwikkelen om hun leven te verbeteren.

De kosten van het behalen van een bacheloropleiding op dit gebied variëren, aangezien er veel scholen over de hele wereld zijn, waarvan de opleiding veel verschillend kan zijn. Als u uw onderzoek doet en contact opneemt met scholen die interessant zijn, kunt u de totale kosten bepalen.

Arbeidsterapeuten hebben meestal enorme carrièremogelijkheden over de hele wereld, werken met kinderen, volwassenen of ouderen. Binnen deze drie groepen kan men mensen helpen om zich te herstellen tegen lichamelijke ziekten, psychische aandoeningen, levensveranderende verslavingen of een combinatie. Therapeuten kunnen in veel gevarieerde instellingen worden gebruikt, zoals ziekenhuizen, drugsrevalidatiecentra, mentale rehabilitatiecentra, fysieke rehabilitatiecentra, scholen, speciale opleidingscentra, verpleeghuizen of zelfs privé-praktijken.

Deze graad kan worden verdiend door klassen vol- of deeltijd, in de klas of online. Om een ​​school te vinden die goed past bij uw behoeften, zoek uw onderstaande programma en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.