Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Bachelorgraad Opleidingen in Verloskunde 2024

4 Bachelorgraad Opleidingen in Verloskunde 2024

Overzicht

Een bachelor's degree onderwijst en leidt studenten op specifieke gebieden. Dit hoger onderwijs kan nodig zijn om te werken in verschillende carrière velden en kan leiden tot meer geavanceerde certificeringen op de weg. Het duurt meestal drie tot vijf jaar in beslag.

Wat is een bachelor in de vroedkunde? Studenten in een bachelor in de vroedkunde programma zal hun tijd besteden aan het bestuderen en het aangaan van alle aspecten van de pre-en postnatale zorg, bevalling en levering. Zij zullen ook te trainen in de kunst en wetenschap van het zijn van een vroedvrouw. Zij kunnen cursussen over de menselijke anatomie, de menselijke voortplanting, psychologie en ethiek en recht. Studenten kunnen zakelijke cursussen om te leren hoe ze hun vaardigheden toe te passen om hun eigen verloskundige praktijk.

De voordelen van deze graad ruimschoots opwegen tegen de uitdagingen. De carrière beleeft een enorme opleving als meer vrouwen komen te vertrouwen op de expertise van een vroedvrouw tijdens de bevalling. Werkgelegenheid en beloning van verloskundigen wordt naar verwachting gestaag te zijn over de opkomst.

De aard van de onderwijsinstelling die u kiest in te schrijven in zullen het verschil maken als het gaat om het bepalen van de kosten van uw Bachelor in Midwifery onderwijs. Collegegeld zal sterk verschillen van land tot land, zodat contact op met uw school voor meer informatie.

Een diploma in verloskunde is instrumenteel in het helpen u om een ​​in aanmerking komende kandidaat voor een carrière als verpleegkundige verloskundige, een gecertificeerde professionele verloskundige, of als de zorg specialist voor vrouwen en kinderen. Ziekenhuizen, klinieken, geboorte centra, verloskundige praktijken, verloskunde praktijken, en andere medische centra kunnen zijn geïnteresseerd in het inhuren van een afgestudeerde van dit programma. Als alternatief, veel van de mensen met deze mate kunnen ervoor kiezen om hun eigen praktijk te openen, waardoor de bevalling zorg aan cliënten en patiënten onafhankelijk van elkaar.

Als het gaat om het vinden van het programma naar uw exacte behoeften, doe je onderzoek.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Bachelorgraad
  • Gezondheidszorg
  • Reproductieve geneeskunde
  • Verloskunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat