Keystone logo

52 BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Biomedische studies 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Biomedische studies
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (52)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Biomedische studies

Het verdienen van een Bachelor of Science, of BSc, is de eerste opstap in het hoger onderwijs. Een typisch opleiding overspant drie tot vijf jaar en omvat fundamentele en intermediaire studie van een bepaald onderwerp.

Wat is een BSc in de Biomedische Wetenschappen? Biomedische wetenschap studies omvatten alle wetenschappelijke studie met betrekking tot de biologie zoals gezondheidszorg beïnvloedt. Voltooien van cursussen in de biomedische wetenschap vormt de basis van kennis voor alle medische beroepen. Enkele voorbeelden zijn natuurlijk celbiologie, microbiologie, basis neurowetenschappen en de menselijke anatomie. Studenten kunnen hun keuzeruimte te passen aan hun beoogde carrière past zo goed, regisseren hun studie in de richting van de sportgeneeskunde of de volksgezondheid, bijvoorbeeld.

Het verdienen van een Bachelor of Science in de Biomedische Wetenschappen bereidt afgestudeerden voor een verscheidenheid van medische vacatures. De gezondheidszorg is consistent en zelfs groeien, die een stabiele werkomgeving en een hoog salaris potentieel.Werken in de gezondheidszorg creëert ook eindeloze mogelijkheden om personen en gezinnen te helpen door zowel moeilijke en spannende tijden. Het biedt een uitstekende basis voor het verdienen van geavanceerde medische graden, als goed.

Verschillende factoren invloed hebben op de totale kosten van het verdienen van een bachelor's degree. Locatie, campus grootte, en kosten van levensonderhoud van alle invloed op de totale kosten. Het invullen van een aantal werk natuurlijk online of het aanvragen van studieleningen kunnen helpen verlichten sommige financiële lasten.

Hoewel het verdienen van geavanceerde graden nodig zijn voor veel gezondheidszorg loopbaan kan zijn, die met een BSc in de Biomedische Wetenschappen nog steeds profiteren van een breed scala aan mogelijkheden. Een deel van de beschikbare op dit niveau posities zijn laboratorium technicus, wetenschapper, forensisch wetenschapper, vertegenwoordiger in farmaceutische producten of biomedische apparatuur, medische bibliothecaris, en de wetenschap schrijver. Andere banen zijn te vinden in de volksgezondheid agentschappen en internationale gezondheidszorg projecten.

Online opleidingen bieden een uitstekende gelegenheid voor studenten over de hele wereld. Als u overweegt een graad in de biomedische wetenschap, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.