Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 27 Bachelors of Science  (BSc) Opleidingen in Biomedische Wetenschappen 2023

27 BSc Opleidingen in Biomedische Wetenschappen 2023

Overzicht

Een Bachelor of Science (BSc) diploma is meestal een vierjarig programma genomen aan een universiteit. Om een ​​BSc te verkrijgen, moet een student een voorgeschreven reeks cursussen te voltooien, met enige variatie toegestaan ​​voor individuele studie voorkeuren. De eerste twee jaar zijn meestal algemene universiteit eisen, gevolgd door twee jaar van de gedetailleerde studie in iemands gekozen major. Zodra een Bachelor of Science wordt verdiend, kan een student verder met graduate studies.

Wat is een BSc in de medische biologie? Een BSc in medische biologie is een bacheloropleiding dat geeft studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om het personeelsbestand in te voeren in een veld van wetenschap of om over te gaan tot een geavanceerde graad. Opgedane kennis is voorzien van een diep begrip van plantaardige en dierlijke cellen, genetica, organische chemie. Soorten programma's zijn onder andere het beheer van de biotechnologie, geneeskunde, dierlijke wetenschap en biologisch onderzoek. Met een breed scala aan programma's beschikbaar, kunnen studenten cursussen die hun belangen aanvulling kiezen.

De voordelen van het verdienen van een BSc in biogeneeskunde onder de openstelling van een breed scala aan high-betalende carrière opties of een pad naar geavanceerde graden. Of een persoon wil om te werken in een onderzoekscapaciteit, leren of praktijk geneeskunde, het verdienen van een BSc in de medische biologie is een geweldige plek om te beginnen.

De kosten verdienen dergelijke mate varieert sterk, afhankelijk van de universiteit. Het veld van de studie is beschikbaar in vele landen over de hele wereld. Het kiezen van een buurt kan de beste optie zijn als de kosten is een factor. Ook moeten de studenten er zeker van zijn dat de cursus zal voldoen aan hun doelstellingen op lange termijn voordat ze zich inschrijven.

Afgestudeerden die deze opleiding kunnen zich vinden in de hoge vraag op de werkplek hebben afgerond. De meeste carrières zijn in de medische sector. Opties zijn onder andere dat een onderzoek wetenschapper, microbioloog of geneticus; onderwijs op het college-niveau; schrijven voor de wetenschap publicaties; en werken in de diergeneeskunde.Dit zijn allemaal competitieve gebieden, dus gespecialiseerd in een bepaalde studierichting, in plaats van een breed of algemene categorie, kan helpen bij het verkrijgen van een gewenste baan.

Programma's kunnen de hele wereld te vinden op universiteiten. Sommige cursussen combineren online klassen met in-persoon laboratoria, dat is een geweldige optie voor studenten die flexibiliteit nodig hebben in hun schema. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Biomedische studies
  • Biomedische Wetenschappen
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat