Keystone logo

0 BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Handicapstudies Cognitieve stoornissen 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Handicapstudies
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Handicapstudies Cognitieve stoornissen

Studenten die na hun middelbare school nog een vervolgopleiding willen volgen, kunnen zich inschrijven voor een Bachelor of Science (BSc) -programma. Deze graad vereist meestal drie tot vier jaar om te voltooien en kan geavanceerde kennis en vaardigheden opleveren om studenten een voorsprong op de arbeidsmarkt te geven. Het kan ook de brug naar een graduaat zijn.

Wat is een BSc in cognitieve aandoeningen? Deze graad houdt zich voornamelijk bezig met aandoeningen van de hersenen die van invloed zijn op de manier waarop mensen leren, studeren en problemen oplossen. Geleerden kunnen leren over de verschillen tussen hersenen van kinderen en volwassenen, de impact van ontwikkelingsachterstanden en het creëren van leerprogramma's om cognitieve behoeften aan te pakken. Cursussen kunnen communicatie, de sociaal-culturele aspecten van leren en fundamentele cognitieve processen omvatten.

Studenten die een BSc in cognitieve stoornissen behalen, kunnen leren communiceren met mensen die moeite hebben om contact te maken met anderen. Ze kunnen geweldige people-management en analytische vaardigheden ontwikkelen. Deze elementen kunnen allemaal nuttig zijn in de dagelijkse interacties van het dagelijks leven.

De kosten van het inschrijven voor een BSc in cognitieve stoornissen zullen sterk variëren. Geïnteresseerde personen moeten rekening houden met factoren zoals collegegeld, kost en inwoning en de locatie van de school. Het is een goed idee om contact op te nemen met elke school en om een ​​kostenraming te vragen.

Na het behalen van een BSc in cognitieve stoornissen, kan een afgestudeerde beginnen aan een carrière als leraar in het buitengewoon onderwijs, een schoolbegeleider of een gedragstherapeut. Professionals kunnen banen in sociaal werk nastreven als assistenten van menselijke hulp, assistenten op het gebied van geestelijke gezondheid, gezondheidsdeskundigen op het gebied van gedrag, of revalidatiespecialisten. Er zijn ook banen op juridisch gebied, zoals rechtszaken.

Er zijn wereldwijd veel hogescholen en universiteiten die een BSc in cognitieve aandoeningen aanbieden. Sommige instellingen bieden online lessen aan voor diegenen die meer flexibiliteit nodig hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.