Keystone logo

16 BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Fysiotherapie 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Fysiotherapie
  • Fysiotherapie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Fysiotherapie Fysiotherapie

Een BSc (Bachelor of Science) is een post-secundair diploma op degenen die met succes een intensieve cursus van studie over de tijdspanne van drie tot vijf jaar verleend. Hoewel het meestal toegekend voor wetenschap gerelateerde majors, sommige programma's award een BSc in de disciplines die meestal verdienen een Bachelor of Arts.

Wat is een BSc in de fysiotherapie? Het is over het algemeen een drie tot vier jaar graden dat de ontwikkeling van kennis en vaardigheden die nodig zijn bevestigd om zorg te verlenen aan patiënten getroffen door mobiliteit randvoorwaarden. Klaslokaal studie en klinische praktijk ervaring worden gecombineerd om theorieën te leren en het bevorderen van praktische kennis. Tegen het einde van de opleiding, zullen succesvolle studenten zijn bevoegde professionals staat de ondersteuning van de vitaliteit en het welzijn van een groot aantal patiënten die lijden aan een verscheidenheid van kwalen.

Een BSc in Fysiotherapie kan een geweldige manier om een ​​carrière van een belang in beweging en welzijn te bouwen.De mate is een voorwaarde voor een klinische fysiotherapeut zijn, maar het kan ook dienen als een opstapje naar andere verwante disciplines. Als specialisten, fysiotherapeuten genieten van goede winstpotentieel.

Het verkrijgen van een BSc in de fysiotherapie varieert in prijs, afhankelijk van de school en het programma. Naast de verwachte kosten zoals collegegeld en studieboeken, moeten de leerlingen overwegen extra kosten zoals klinische uur en apparatuur. Neem contact op met uw school van keuze voor meer informatie.

Professionals met een BSc in de fysiotherapie hebben vaak meerdere mogelijkheden voor specialisatie, met inbegrip van revalidatie en sportgeneeskunde. Zij kunnen werken in ziekenhuizen om mensen te helpen herstellen van de slopende omstandigheden. Zij kunnen werk vinden in atletische clubs of met sportteams, helpen om de behandeling en het voorkomen van schade aan de spelers. Zij kunnen ook bieden persoonlijke verzorging in particuliere woningen.

Er zijn vele beschikbare programma's met een BSc in de fysiotherapie in verschillende locaties en catering aan een verscheidenheid van studenten en situaties. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.