Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 37 Bachelors of Science  (BSc) Opleidingen in Gediplomeerde verpleegkunde 2023

37 BSc Opleidingen in Gediplomeerde verpleegkunde 2023

Overzicht

Het verkrijgen van een Bachelor of Science degree kan variëren van één tot vijf jaar in beslag nemen. Studenten kunnen kiezen om credits te brengen van een secundaire instelling of post-secundair community college om de tijd die nodig is om de mate te voltooien bespoedigen. Online en part-time lessen zijn ook beschikbaar voor studenten met andere verplichtingen of een drukke agenda.

Wat is een BSc in de verpleegkunde voor RN? Deze graad richt zich op de studenten met de referenties om een ​​geregistreerde verpleegster worden door hen de fundamenten van efficiënte en effectieve gezondheidszorg. Geregistreerde verpleegkundigen zijn licentie professionals die de geschetst door een land, staat of provincie die hen in staat stellen om te oefenen in verpleeghuizen, ziekenhuizen en particuliere woningen eisen hebben afgerond. Studenten nemen cursussen in de chemie, biologie, voeding en anatomie om een ​​goed begrip van het menselijk lichaam, maar ook cursussen in de praktijk en theorie te krijgen tot de interpersoonlijke en medische vaardigheden die nodig zijn om patiënten te helpen ontwikkelen.

Het verkrijgen van een RN verpleegkunde licentie effent de weg naar een succesvolle gezondheidswetenschap carrière. Afgestudeerden gebruiken hun uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden om een ​​breed scala van mensen te helpen in het algemeen een snelle omgeving en werken naast artsen en ander verplegend personeel om zowel routine en spoedeisende zorg.

De kosten van een verpleeghuis mate variëren, afhankelijk van de instelling. Sommige bieden een standaard driejarig programma, terwijl andere studenten in staat stellen een diploma in zo weinig als een jaar verdienen. Het is raadzaam u grondig onderzoek van de programma's die u geïnteresseerd bent in om ervoor te zorgen dat ze af te stemmen op uw professionele en financiële doelstellingen.

Personen die een BSc hebben in de verpleegkunde vinden doorgaans hoger betalende kansen als ze meer ervaring opdoen. Velen vinden het werk in een ziekenhuis afdeling of privé-kliniek, het geven van routineonderzoeken, helpen bij verzekeringen papierwerk en het verstrekken van eerstelijns hulp in operatiekamers.Anderen werken in particuliere woningen, het helpen van de ouderen woont een actieve en gezonde levensstijl.

Instellingen bieden wereldwijd opleidingen in de verpleegkunde. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Verpleegkunde
  • Gediplomeerde verpleegkunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (37)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat