Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 12 Bachelors of Science  (BSc) Opleidingen in Inspanningsfysiologie 2023

12 BSc Opleidingen in Inspanningsfysiologie 2023

Overzicht

Om te laten zien dat ze zijn erkend voor toegewijd onderzoek in een van de wetenschappen, kunnen studenten werken aan het behalen van een bachelor of science. Met deze graad wordt het mogelijk om deel te nemen aan graduate programma's of om rechtstreeks in een carrière te gaan.

Wat is een BSc in Exercise Physiology? Dit is een studierichting die kan leiden tot een loopbaan in gezondheid en conditie, kracht en conditie, en meer klinische of op onderzoek gebaseerde instellingen. Studenten leren meestal over de fysiologie van het lichaam, zowel musculoskeletale en cardiovasculaire. Door te begrijpen wat er gebeurt als een blessure plaatsvindt en waarom dit gebeurt, worden studenten bedreven in preventie. Studenten kunnen ook een diepgaand inzicht krijgen in voeding en de effecten ervan op het lichaam.

Degenen die afstuderen met een BSc in Exercise Physiology kunnen experts worden op het gebied van letselpreventie en -veiligheid. Het vermogen om de gezondheid van mensen te beoordelen, is een nuttige vaardigheid op medisch gebied. Studenten kunnen ook goed worden in het uitvoeren van studies in een laboratoriumomgeving.

Een BSc in Exercise Physiology kost wat, en dit bedrag is afhankelijk van het land en de staat waar de cursussen worden gevolgd. Het is een goed idee om mogelijke scholen en hun kosten te onderzoeken.

Een van de meest voor de hand liggende routes die een recent afgestudeerde met een BSc in Exercise Physiology degree is, is om een ​​inspanningsfysioloog te worden. De vaardigheden die in deze graad worden geleerd, zijn echter ook van toepassing op het zijn van een atletische trainer of fitnessinstructeur. Het is ook mogelijk om in de voedingsleer te gaan. Diegenen die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van alternatieve vormen van genezing, kunnen geïnteresseerd zijn in het worden van chiropractors.

Er zijn veel verschillende plaatsen om een ​​BSc in Exercise Physiology te volgen. Degenen die op zoek zijn naar een manier om aan een druk schema te voldoen, kunnen overwegen om online lessen te volgen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Sport- en bewegingsgeneeskunde
  • Inspanningsfysiologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat