We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

12 BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Geallieerde gezondheidszorg Laboratoriumwetenschap 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Geallieerde gezondheidszorg
  • Laboratoriumwetenschap
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Geallieerde gezondheidszorg Laboratoriumwetenschap

Een BSc (Bachelor of Science) is een undergraduate programma dat kan leiden tot een carrière in het vakgebied van de student. De meerderheid van de lessen zijn gebaseerd op technologie of wetenschap gerelateerde onderwerpen, hoewel de meeste studenten studeren ook een aantal algemene vakken als goed.

Wat is een BSc in Medisch Laboratorium? Dit programma bereidt studenten om te werken als medische laboranten en wetenschappers, en vaak bestaat uit het verzamelen en analyseren van monsters, zoals lichaamsweefsel, vloeistoffen en andere stoffen. Elk programma varieert, maar de studenten zullen vaak bestuderen onderwerpen zoals biologie, scheikunde, wiskunde, microbiologie, statistieken, laboratorium management en procedures lab veiligheid. Studenten zullen ook leren hoe cel tellers, microscopen, geautomatiseerde instrumenten, en andere laboratorium apparatuur te bedienen.

Studenten die een medisch laboratorium mate voordeel dat na te streven zullen ze bereid zijn om te werken in een verscheidenheid van laboratorium instellingen zijn.Want er wordt verwacht dat de groei in het veld, het vinden van een baan na het afstuderen vrij gemakkelijk moeten zijn.

De kosten verdienen een BSc in Medical Laboratory zal afhangen van de specifieke school en duur van het programma. Zodra studenten hun keuzes hebben versmald moeten ze direct contact opnemen met de scholen uit te vinden wat het collegegeld en andere kosten wordt verwacht.

Afgestudeerden met een medisch laboratorium graad komen in aanmerking om te werken in een verscheidenheid van lab-instellingen. De meeste technologen zal worden ingehuurd door ziekenhuizen of diagnostische en medische laboratoria. Anderen kunnen worden ingehuurd door kantoren of universiteiten arts en professionele scholen. Sommige mensen zullen werken met alle aspecten van het lab, terwijl sommige medische laboratorium technologen zal zich specialiseren in bepaalde gebieden. Voorbeelden van specialisten onder meer de chemie technologen, bloedbank technologen, immunologie technologen, cytotechnologen, microbiologie technologen, en moleculaire biologie technologen.

Gebruik onze uitgebreide online database naar de juiste school te vinden. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.