Keystone logo

55 BSc Opleidingen in Psychologie 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Geestelijke gezondheidszorg
  • Psychologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (55)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Psychologie

Een bachelor of science is een opleiding die je kan helpen extra kennis en training op te doen voor een bepaalde carrière, door een aandachtsveld te kiezen dat je dieper wilt studeren. Het is meestal begonnen na de middelbare school en zal je waarschijnlijk drie tot vier jaar kosten om te voltooien.

Wat is een BSc in psychologie? Psychologie is de studie van menselijk gedrag. In deze opleiding kun je de onderzoeksmethoden en wetenschappelijke theorieën leren die worden gebruikt om denkpatronen en acties uit te leggen en te definiëren. Sommige scholen bieden stageplekken of sluitstukonderzoeksprojecten aan, naast de cursussen. Je kunt lessen volgen zoals wiskundig denken, gender en psychologie, statistiek en ontwikkelingspsychologie.

Wanneer u bent ingeschreven in een BSc in Psychologie, kunt u vaardigheden opdoen voor kritisch denken, analytisch luisteren, efficiënt tijdbeheer en effectieve oplossing van conflicten. Elk van deze vaardigheden heeft toepassing in het dagelijks leven en kan u in elke carrière helpen.

Als u de kosten voor het behalen van een BSc in psychologie wilt begrijpen, neemt u contact op met de scholen waar u belangstelling voor heeft en vraagt ​​u om een ​​kostenraming. De kosten variëren van school tot school, afhankelijk van de locatie, het lesgeld en kost en inwoning.

Hoewel het misschien een BSc in psychologie lijkt, bereidt het je alleen voor op een psycholoog, er zijn in feite veel industrieën die je zouden kunnen aannemen. Bedrijven willen bijvoorbeeld psychologen als personeelsmedewerkers, marketingconsultants en merkspecialisten. In de publieke sector kunnen verschillende organisaties u aannemen als directeur voor het openbaar beleid. Je kunt ook een praktiserende psycholoog worden zodra je meer opleiding hebt gevolgd.

Scholen thuis en over de hele wereld bieden een BSc in psychologie aan. Als u een meer flexibel schema nodig heeft, kunt u er ook voor kiezen om cursussen online te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.