Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors of Science (BSc) Opleidingen in Verpleegkunde in Waukesha, Verenigde Staten 2023

1 BSc Opleidingen in Verpleegkunde in Waukesha, Verenigde Staten 2023

Overzicht

Waukesha is een voorstad van Milwaukee in het zuidoosten van Wisconsin. De stad is vooral bekend om zijn bijdrage aan de industriële economie van de Wisconsin en kleine regionale hogescholen die zorgen voor een breed scala van graden en majors.

De studie van verpleegkunde richt zich op preventie van ziekten en verwondingen, zorg voor patiënten van alle leeftijden en de bevordering van de gezondheid. Dit onderwerp is nuttig voor iedereen die verpleegkundige wil zijn in ziekenhuizen, klinieken, bijstandscentra of andere gezondheidsinstellingen.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Een Bachelor of Science is een mate die vaak voor bepaalde geavanceerde loopbaan is vereist. Afhankelijk van hoeveel tijd studenten besteden aan hun opleiding, kan het ongeveer drie tot vier jaar duren om een ​​BSc verdienen.

Meer informatie

Filters

 • BSc
 • Verenigde Staten
 • Gezondheidszorg
 • Verpleegkunde
 • Waukesha
Vakgebieden
 • Gezondheidszorg (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Gerelateerde vakgebieden