Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Certificaten  (Certificaat) Opleidingen in Healing in Minneapolis, Verenigde Staten 2023

1 Certificaat Opleidingen in Healing in Minneapolis, Verenigde Staten 2023

overview

Minneapolis is de grootste stad in de staat Minnesota en 48 grootste steden in de VS. Meer dan 50.000 studenten wonen in de stad voor het doel van de instructie. De graduate programma's werden gerangschikt op nummer een op het gebied van chemische technologie, psychologie, toegepaste wiskunde, non-profit management en begeleiding.

Een voortgezette opleiding in genezing is over het algemeen niet beperkt tot een bepaalde opleidingsachtergrond. Aangezien gezondheid, ziekte en welzijn bij elke persoon voorkomen, neemt ook de mogelijkheid toe om alternatieve en traditionele geneeskunde te combineren voor een holistisch begrip.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Certificaat programma's zijn educatieve eenheden van studie die studenten helpen om kennis en ervaring op te doen onder de voogdij van gekwalificeerde personen. Sommige studenten nemen deze programma's om de vaardigheden die nodig zijn om verder te gaan in hun beroepen hebben.

read_more

filters

  • Certificaat
  • Verenigde Staten
  • Gezondheidszorg
  • Alternatieve geneeskunde
  • Traditionele geneeskunde
fields_of_study
  • Gezondheidszorg (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study