Keystone logo
Australië

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Australië 2024

Aantal instellingen: 9
  • Perth, Australië

  Het was in 1979 dat de eerste nationale aanbieder van fitnesstraining in Australië werd bedacht. Het idee ontstond toen zes fitnessliefhebbers hun krachten bundelden met een gezamenlijk doel om de kwaliteit van trainingsprogramma's te verbeteren en hun volledige collectieve passies naar de industrie te brengen.

  • Heidelberg Heights, Australië

  Het Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) is een van de belangrijkste aanbieders van kwaliteitsonderwijs en -opleiding in Australië. De belangrijkste expertisegebieden van het instituut en het geven van cursussen zijn verpleging, gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, zoals ouderenzorg, ondersteuning voor gehandicapten en voor- en vroegschoolse educatie en opvang, met onderzoek en ontwikkeling op nieuwe gebieden zoals gezondheidsmanagement en Engelse taalstudies.

  • Alexandria, Australië

  Het Certificaat III in Fitness is uw eerste stap in de fitnessbranche. Met deze nationale kwalificatie kun je 'fitnessinstructeur' worden. Je leert cliënten in fitnesscentra en sportscholen te beoordelen, trainen en begeleiden.

  • Brisbane City, Australië

  Sinds de oprichting in 1979 heeft de Sarina Russo Group het voortouw genomen bij het lanceren en verbeteren van de carrières van duizenden individuen over de hele wereld. Als leider in het aanbieden van cursussen in Engelse taal en beroepsvaardigheden aan Australische en internationale studenten, hebben onze studenten met succes de vaardigheden en ervaring opgedaan die nodig zijn om hun studie aan de universiteit voort te zetten of dat uiterst belangrijke carrièreresultaat te behalen.

  • Preston, Australië

  ALACC is een beroepsopleiding en -opleiding (VET) gevestigd in Melbourne (Preston), die nationaal erkende cursussen aanbiedt.

  • Canberra, Australië
  • Sydney, Australië

  Het College of Nursing Australia ( ACN ) ACN zich in om het leiderschap van verpleegsters te bevorderen om de gezondheidszorg te verbeteren. Op onze hogeschool zijn we ervan overtuigd dat alle verpleegkundigen leiders kunnen zijn, ongeacht hun functie of anciënniteit.

  • West Melbourne, Australië

  Menzies Institute Of Technology is een geaccrediteerde opleidingsorganisatie die bekend staat om haar sterke focus op onderwijs.

  • Burwood, Australië

  Bij New Era Institute richten we ons niet alleen op het vergroten van uw academische potentieel, maar ook op uw persoonlijke groei op gebieden als leiderschap, teamspeler en verbeterde creativiteit. We ontwerpen onze cursussen om u te betrekken bij werk dat wordt toegepast om te leren voor het ontwikkelen van bedrijfsleiders.

  • Sydney, Australië

  INT Nurse Training is een geregistreerde trainingsorganisatie (code: 45232) die hoogwaardige training biedt aan studenten in Australië.