Keystone logo
Bulgarije

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Bulgarije 2024

Aantal instellingen: 29
  • Sofia, Bulgarije

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanje
  • Esch-sur-Alzette, Groothertogdom Luxemburg
  • + 6 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgarije

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgarije

  De University of National and World Economy /UNWE/ is de grootste en oudste hogere economische school in Bulgarije en Zuidoost-Europa. Het heeft een geschiedenis van 100 jaar. De universiteit is voortgekomen uit de Vrije Universiteit voor Politieke en Economische Wetenschappen, opgericht bij Besluit nr. 2155 van 5 juli 1920 van de Minister van Nationale Verlichting. In 1940 /Staatscourant, iss. nr. 126 van 7 juni 1940/ het werd omgevormd tot Staats Hoger Instituut voor Financiën en Administratieve Wetenschappen en in 1947 werd het gereorganiseerd als een Faculteit voor Economische en Sociale Studies aan de Universiteit van Sofia.

  • Sofia, Bulgarije

  Sofia University St. Kliment Ohridski is de eerste Bulgaarse middelbare academische school. De geschiedenis is een belichaming en voortzetting van de eeuwenlange culturele en educatieve traditie van de Bulgaarse natie.

  • Sofia, Bulgarije

  Bij besluit van de Nationale Assemblee van 26 mei 2015 werd het College voor Telecommunicatie en Posten omgevormd tot de Висше училище по телекомуникации и пощи , met het onderwerp van de activiteit: opleiding van specialisten met hoger onderwijs in specialiteiten van de beroepsgebieden "Communicatie en Computer Engineering " en " Administratie en Beheer".

  • Varna, Bulgarije

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" is de grootste particuliere universiteit in Bulgarije. Het is een gevestigd academisch centrum dat de opleiding van Bulgaarse en internationale studenten in prioritaire gebieden voor het land combineert en een internationaal converteerbaar en competitief wetenschappelijk en academisch product creëert. Het geeft les aan meer dan 10.000 studenten in meer dan 67 bachelor- en masterprogramma's en 29 Ph.D. programma's.

  • Plovdiv, Bulgarije

  De Landbouwuniversiteit - Plovdiv werd opgericht in 1945. Het heeft zijn positie als nationaal centrum van landbouwwetenschap en -onderwijs in Bulgarije versterkt. In 2006 heeft het National Evaluation and Accreditation Agency de Agricultural University - Plovdiv een institutionele accreditatie en het hoogste cijfer "Very Good" toegekend.

  • Veliko Tarnovo, Bulgarije

  In de herfst van 1963, op de historische en pittoreske heuvel "Sveta Gora" in Veliko Tarnovo, opende de eerste universiteit buiten de hoofdstad haar deuren, die de beschermheiligen Cyrillus en Methodius als beschermheren heeft. Het heeft de educatieve en culturele tradities van de beroemde Tarnovo Literaire School uit de 14e eeuw geërfd en heeft zichzelf gevestigd als een gezaghebbende hogere school voor geesteswetenschappen en kunst, als een prestigieus educatief en wetenschappelijk centrum.

  • Pleven Center, Bulgarije

  Medische Universiteit - Pleven is een van de vijf medische universiteiten in Bulgarije. Het werd opgericht in 1974 en verbreedde de horizon, de omvang en de reputatie van het City Hospital, opgericht in 1865. Tegenwoordig combineert het tradities uit het verleden met de mogelijkheden van het heden, het omvat educatieve en therapeutische faciliteiten, een eigentijdse preklinische basis, Universitair Ziekenhuis met meer dan 1000 bedden en klinieken op alle belangrijke medische gebieden, evenals een groot aantal gespecialiseerde klinieken en onderzoekseenheden met moderne diagnostische en therapeutische apparatuur.

  • Burgas, Bulgarije

  Burgas Free University /BFU/ werd opgericht met een wet van de Grote Nationale Vergadering op 18 september 1991 en is een van de eerste niet-staatsuniversiteiten in het land. De universiteit is geaccrediteerd door het National Evaluation and Accreditation Agency en is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001: 2008: BFU is een moderne en innovatieve universiteit die zorgt voor haar studenten en hun professionele realisatie, en die aanzienlijke academische prestaties en een internationaal erkende stand.

  • Sofia, Bulgarije

  Химикотехнологичен и металургичен университет is een academische instelling die zich richt op de behoeften van onze tijd en natie. Onze gemeenschap gaat verder dan de universiteit en het land en omvat academische partners uit verschillende continenten.

  • Varna, Bulgarije

  Welkom bij Medical University-Varna - een van de meest moderne en hightech universiteiten van het land! Aantrekkelijke multinationale omgeving, ultramoderne trainingsmethoden en -faciliteiten, praktijk- en simulatietraining, geweldige sport- en recreatieomstandigheden in de zeehoofdstad van Bulgarije - dit zijn slechts enkele van de redenen waarom studenten uit ongeveer 50 landen allemaal over de hele wereld hebben ervoor gekozen om te studeren aan de Medical University-Varna!

  • Sofia, Bulgarije

  De University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) is een staatsuniversiteit, hernoemd bij parlementsdecreet van 29 november 2010 nadat de Specialized Higher School of Library Studies and Information Technologies in 2004 had gestemd. Door de jaren heen was het respectievelijk: Opgericht - 18e september 1950 door regeringsdecreet als het Staatsbibliotheekinstituut en later omgedoopt tot The College of Library Studies bij parlementsbesluit;

  • Sofia, Bulgarije

  De gespecialiseerde vestiging van La Francophonie voor administratie en beheer (ESFAM) is een instituut van het Universitair Agentschap van La Francophonie, gevestigd in Sofia, Bulgarije. Onze missie is om specialisten op hoog niveau in administratie en bedrijfsbeheer in het Frans op te leiden om bij te dragen aan de ontwikkeling van landen in de regio Midden- en Oost-Europa.