Keystone logo
Bulgarije

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Bulgarije 2024

Aantal instellingen: 3
  • Pleven Center, Bulgarije

  Medische Universiteit - Pleven is een van de vijf medische universiteiten in Bulgarije. Het werd opgericht in 1974 en verbreedde de horizon, de omvang en de reputatie van het City Hospital, opgericht in 1865. Tegenwoordig combineert het tradities uit het verleden met de mogelijkheden van het heden, het omvat educatieve en therapeutische faciliteiten, een eigentijdse preklinische basis, Universitair Ziekenhuis met meer dan 1000 bedden en klinieken op alle belangrijke medische gebieden, evenals een groot aantal gespecialiseerde klinieken en onderzoekseenheden met moderne diagnostische en therapeutische apparatuur.

  • Varna, Bulgarije

  Welkom bij Medical University-Varna - een van de meest moderne en hightech universiteiten van het land! Aantrekkelijke multinationale omgeving, ultramoderne trainingsmethoden en -faciliteiten, praktijk- en simulatietraining, geweldige sport- en recreatieomstandigheden in de zeehoofdstad van Bulgarije - dit zijn slechts enkele van de redenen waarom studenten uit ongeveer 50 landen allemaal over de hele wereld hebben ervoor gekozen om te studeren aan de Medical University-Varna!

  • Sofia, Bulgarije

  Medical University - Sofia (MUS) neemt een unieke plaats in in het Bulgaarse onderwijssysteem. Het hoge niveau van onderwijs, opleiding en de resultaten op het gebied van onderzoek, gezondheidszorg en openbare activiteiten zijn geïntegreerd - met de bedoeling dat MU innovator zou zijn en tegemoet zou komen aan het algemeen belang. De universiteit streeft naar regionaal leiderschap en verhoogt tegelijkertijd de kwaliteit van het onderwijs op nationale en internationale schaal.