Keystone logo
Canada

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Canada 2023

Aantal instellingen: 296
  • Bordeaux, Frankrijk
  • Lyon, Frankrijk
  • + 5 meer

  Sinds de oprichting in 1993 biedt ESMA een opleiding in CG Animation & FX-cyclus aan, die voortdurend is geëvolueerd in contact met animatieprofessionals die ons elk jaar vergezellen. Deze opleiding, gelijk aan een Frans Bac + 5-niveau (RNCP-niveau 7), geniet nu internationale erkenning van de professionele wereld en wordt ondersteund door de grootste namen in animatie. Ontdek deze cursus die wordt aangeboden op onze campussen in Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes en Toulouse; Montréal in Canada. De Engelse versie van de training wordt gegeven op de campussen van Lyon en Montpellier.

  • Lac la Biche, Canada
  • Boyle, Canada
  • + 4 meer

  Ontdek eindeloze mogelijkheden en kansen door te studeren in het prachtige Noordoost-Alberta, Canada. Met een overvloed aan prachtige meren, boreale bossen en een overvloed aan fauna en flora is deze parkachtige natuurlijke omgeving een ervaring die zeker een blijvende indruk op u zal achterlaten. Elk van onze campussen bevindt zich in unieke steden met verbazingwekkende verhalen en rijke, diverse geschiedenissen die wachten om ontdekt te worden.

  • Toronto, Canada

  De University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) ondersteunt volwassen studenten met vakkundig ontworpen, niet-universitaire cursussen die klassikaal en online worden gegeven door deskundige instructeurs die erkende leiders zijn in hun vakgebied. Als integraal onderdeel van de universiteit wordt SCS gestimuleerd door UofT's intellectuele vitaliteit en hoge normen voor lesgeven en leren.

  • Madison, Verenigde Staten
  • Teaneck, Verenigde Staten
  • + 3 meer

  FDU, de grootste particuliere universiteit in New Jersey, is een non-profit, niet-sektarische instelling met meerdere campussen. FDU, opgericht in 1942, behaalde in 1948 de status van vier jaar en werd in 1956 als universiteit erkend. De universiteit biedt meer dan 100 undergraduate en graduate degree-programma's, waaronder doctoraatsprogramma's in farmacie, verpleegkunde, klinische psychologie en schoolpsychologie; en een AACSB-geaccrediteerde business school. Degree-programma's worden aangeboden op twee campussen in New Jersey en op twee FDU-locaties buiten de VS: Wroxton College, in Oxfordshire in Engeland, en de Vancouver Campus, in British Columbia, Canada.

  • Olds, Canada

  Sinds het begin als een school voor landbouw en huishoudeconomie, heeft Olds College zijn programma-aanbod uitgebreid en is het in de loop der jaren gegroeid om meer carrièregerichte programma's aan te bieden. Kook- en naailessen evolueerden naar ons gerenommeerde modeprogramma, machinelessen zijn uitgegroeid tot landbouw- en zware mechanica-programma's en landbouwvaardigheden, zoals geëvolueerd tot onze landbouwmanagement- en tuinbouwprogramma's.

  • Winnipeg, Canada

  Booth University College, gevestigd in Winnipeg, Manitoba, Canada, is een christelijke instelling die geworteld is in de 156-jarige geschiedenis van het Leger des Heils om te voorzien in de behoeften van de meest kwetsbaren in de samenleving. Wij zijn diep toegewijd aan sociale rechtvaardigheid en combineren christelijk geloof en strikte wetenschap met een passie voor service. Onze benadering van leren is verankerd in academische excellentie en gebaseerd op een visie van hoop, sociale rechtvaardigheid en barmhartigheid voor iedereen.

  • Paris, Frankrijk
  • Montreal, Canada

  De ESPI Group, opgericht in 1972 door grote vastgoedspelers, is opgericht onder associatieve status (wet van 1901) en is een particuliere instelling voor hoger onderwijs waarvan de kwalificaties worden erkend door de staat niveau 6 (Bac + 3) en niveau 7 (Bac + 5 ), of schooldiploma's, en geregistreerd in de National Directory of Professional Certifications (RNCP), met een bachelorcyclus en een professionele mastercyclus (6 specialisaties). Dankzij haar 50-jarig bestaan heeft de Groep voet aan de grond gekregen in alle vastgoedactiviteiten. Vandaag zijn onze studenten verspreid over de campussen van Parijs, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon en Montpellier.

  • Toronto, Canada

  Osgoode Professional Development is de tak voor levenslang leren van Osgoode Hall Law School, een van Canada's toonaangevende rechtsscholen. OsgoodePD staat wereldwijd bekend om onze inzet voor voortdurende innovatie in educatieve technologie en pedagogiek. We waren de eerste rechtenopleiding in Canada die afstandsonderwijs aanbood en hebben gewerkt aan het continu verbeteren van kwaliteit, toegankelijkheid en flexibiliteit. Onze visie is om centraal te staan in innovatief ontwerp en levering van professioneel juridisch onderwijs, waardoor begrip, verbinding en transformatie mogelijk wordt.

  • London, Canada

  King's University College aan de Western University, opgericht in 1954, is een katholieke hogeschool voor vrije kunsten die is aangesloten bij een grote universiteit van wereldklasse. King's-studenten genieten van "The Best of Both Worlds" - leren in kleine klassen onder leiding van uitstekende docenten op een kleine, prachtige campus terwijl ze genieten van de ervaringen deel uit te maken van een uitgebreide universiteit. King's studenten hebben volledige toegang tot alle faciliteiten en diensten van Western University en studeren af met een westers diploma.

  • Montreal, Canada

  Bij Kensley College zijn we ervan overtuigd dat onderwijs de enige sleutel is om de deuren van ongelooflijke kansen te openen. We streven ernaar om elke student een kans te geven om zijn / haar dromen te realiseren en in hun toekomst te regeren. Door de jaren heen hebben we geloofd in onze wortels om de passie van de student te definiëren!

  • Toronto, Canada

  Fleming College - Toronto, genesteld in het hart van Toronto, de bruisende zakenhoofdstad van Canada, biedt praktische programma's die worden gegeven door ervaren professionals uit de industrie, waardoor studenten direct na hun afstuderen het klaslokaal verlaten en naar de werkplek gaan.

  • St. Catharines, Canada

  Bij de onderwijsfaculteit van Brock geven we docenten de tools die ze nodig hebben om te slagen door leren centraal te stellen in alles wat we doen.

  • Toronto, Canada

  IBU is de zakelijke universiteit van de volgende generatie die is ontworpen om een gepersonaliseerde onderwijservaring te bieden. Je profiteert van 1-op-1 mentoring en bijles om je carrièredoelen te bereiken. Je persoonlijke studieadviseur begeleidt en ondersteunt je. Met een klasgrootte van maximaal 30 studenten, heb je de mogelijkheid om contact te maken met je collega's en professoren.

  • Montreal, Canada

  Musitechnic werd in 1987 in Montreal opgericht door Gilles Valiquette, een bekende muzikant, componist en singer-songwriter. Hij was ervan overtuigd dat technologie (vooral computers) het middelpunt van de audioproductie en de muziekindustrie zou worden, tot het punt van het creëren van het eerste door het ministerie van Onderwijs en Hoger Onderwijs erkende diploma dat volledig gewijd was aan computerondersteund geluidsontwerp. Dit was lang voordat iedereen wist wat een computermuis, een mp3 of zelfs internet was.

  • Kingston, Canada

  Queen's University staat hoog aangeschreven in Canada voor studentenervaring, een inclusieve benadering en het aanbieden van leren buiten het klaslokaal; deze ervaring omvat de meeste clubs per hoofd van de bevolking van elke Canadese universiteit, evenals een robuust internationaal uitwisselingsprogramma met meer dan 220 partners.