Keystone logo
Ecuador

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Ecuador 2023

Aantal instellingen: 9
  • Ecuador, Ecuador

  Universidad San Francisco de Quito USFQ is de toonaangevende universiteit in Ecuador, nummer 1 in Ecuador en nummer 51 in Latijns-Amerika door QS World University Rankings. Wij zijn een actieve academische gemeenschap die vrijdenkers, innovatieve en creatieve leiders wil opleiden en ontwikkelen. Wij zijn een Liberal Arts, particuliere academische instelling zonder winstoogmerk. USFQ richt zich op onderwijs, onderzoek en het dienen van de gemeenschap door middel van de Liberal Arts-filosofie, waarbij alle belanghebbenden van onze samenleving worden geïntegreerd. Meer dan 8000 studenten vormen de vitale as van Universidad San Francisco de Quito USFQ, met mensen uit alle regio's en nationaliteiten van Ecuador, naast internationale uitwisselingsstudenten. USFQ biedt meer dan 4000 academische cursussen per jaar en meer dan 50 majors in het Liberal Arts-systeem.

  • Quito, Ecuador

  IMF Academic Institution is een internationale referentie in postdoctorale opleidingen met meer dan 125.000 studenten en 5.000 bedrijven opgericht in 20 jaar. De kwaliteit en het prestige van haar diensten wordt onderschreven door entiteiten zoals The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The Association of MBA's (AMBA) en het EFQM +500-zegel.

  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 36 meer

  Tecnológico de Monterrey is een particuliere, non-profit, onafhankelijke instelling die niet gelieerd is aan politieke en religieuze partijen. Het werd opgericht in 1943 dankzij de visie van de Mexicaanse zakenman Eugenio Garza Sada. Het heeft 31 campussen en 21 hoofdkantoren en internationale verbindingsbureaus. Het doel is om leiders op te leiden met een ondernemersgeest, menselijk gevoel en een hoog niveau van concurrentievermogen.

  • Los Vergeles, Ecuador

  De State University of Milagro , in overeenstemming met de toewijding van dienstverlening aan de samenleving van Milagro, de regio en het land, toont haar institutionele mogelijkheden, gestructureerd vanuit de basisfuncties van de universiteit, die als haar essentie worden beschouwd. Onderwijs dat wordt opgevat als de fundamentele actie in de uitoefening van het academische leven, wordt ondersteund door een menselijk team met training en een roeping om de uitdaging aan te gaan om mensen op te leiden met kritisch bewustzijn en sociaal gevoel. Onderzoek, dat kennis genereert en oplossingen biedt voor de problemen van het land, blijkt uit de ontwikkeling van wetenschappelijke projecten, geïndexeerde publicaties, nationale en internationale artikelen en wetenschappelijke tijdschriften voor de verspreiding ervan. De link met de gemeenschap wordt opgevat als de overdracht van technologie en de toepassing van kennis bij de effectieve oplossing van de problemen van de samenleving.

  • Guayaquil, Ecuador

  De Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil is toegewijd aan het bieden van excellente opleidingen, het bevorderen van formatief toegepast onderzoek en het ontwikkelen van leiders in vele disciplines. Voor studenten die de problematische structuren van het land en de zakenwereld willen onderzoeken, biedt de Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil een ongeëvenaarde ervaring via onze onderzoekslijnen.

  • Loja, Ecuador

  De particuliere technische universiteit van Loja werd op 3 mei 1971 opgericht door de Ecuadoraanse Maristenvereniging (AME) en erkend door de Ecuadoraanse staat onder Uitvoerend Besluit 646, gepubliceerd in het officiële register nr. 217 van 5 mei 1971, en is opgericht als een autonome juridische entiteit onder de bescherming van de "Modus Vivendi", gevierd tussen de Heilige Stoel en Ecuador, rekening houdend met de normen van de Kerk in haar organisatie en regering. De mentor en eerste kanselier van de universiteit waren de Maristenbroeder Santiago Fernández García en de eerste rector van de UTPL was de ingenieur Alejo Valdivieso, die op 3 oktober 1971 werd aangesteld als de belangrijkste autoriteit van de universiteit. De UTPL is een autonome instelling , met een sociaal en openbaar doel dat onderzoek verleent, ontwikkelt met wetenschappelijk-bestuurlijke vrijheid, en deelneemt aan ontwikkelingsplannen van het land. Het is een pionier in de modaliteit van afstandsonderwijs sinds 1976, en opent de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hoger onderwijs van kwaliteit. In 1997 droeg het bisdom Loja de leiding van de universiteit over aan het Instituut van Christus de Verlosser, Missionarissen en Ideologische Missionarissen, zodat ze deze konden leiden met volledige autonomie en in overeenstemming met het Idente-charisma.

  • Valencia, Spanje
  • Barcelona, Spanje
  • + 4 meer

  De VIU is een technische universiteit met een online klas en audiovisueel onderwijs. Via het computerscherm en van overal in de wereld, / class studenten krijgen real-time door middel van interactieve videoconferenties dat de beste internationale deskundigen.

  • Brattleboro, Verenigde Staten
  • Washington, DC, Verenigde Staten
  • + 13 meer

  SIT Graduate Institute biedt internationaal gerichte masteropleidingen, certificaten en professionele ontwikkelingsprogramma's op het gebied van conflicttransformatie, internationaal onderwijs, duurzame ontwikkeling en TESOL. Sinds 1964 bereidt SIT professionals voor om succesvol te zijn in interculturele en internationale omgevingen.

  • Guayaquil, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...