Keystone logo
Egypte

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Egypte 2023

Aantal instellingen: 23
  • Cairo, Egypte

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Verenigde Staten
  • Athens, Griekenland
  • + 11 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Egypte

  Helwan University is een universiteit van technologie en toepassingen, het bezit alle factoren van onderscheid en diversiteit. Het wordt beschouwd als een uniek model onder de Egyptische universiteiten omdat het kunst, schone kunsten, toegepaste kunst, kunsteducatie, muziekeducatie en lichamelijke opvoeding omvat. Helwan University bevindt zich in het hart van een industriële gemeenschap en wordt beschouwd als een uniek model onder de Egyptische universiteiten in het algemeen. Het omvat 20 faculteiten en 50 onderzoekscentra en productieve eenheden die de universiteit verbinden met de problemen van de Egyptische samenleving.

  • Cairo, Egypte

  Alexandria University streeft ernaar de historische status van Alexandria University te herstellen en een uitgebreide kwalitatieve sprong te maken op verschillende kennisgebieden binnen een kader van nobele menselijke waarden, waardoor het een leidende positie kan innemen in zijn nationale, Arabische, Afrikaanse, mediterrane en mondiale omgevingen. De Universiteit van Alexandrië is een nationale, onderwijs-, onderzoeks- en ontwikkelingsinstelling die is geïntegreerd in de productie en verspreiding van kennis. Benadrukt ook de opbouw van een moderne mens en de culturele rehabilitatie van de samenleving. En leidende posities kunnen innemen in alle sectoren.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Egypte

  MSA University biedt studenten het eerste Britse hoger onderwijs in Egypte en het Midden-Oosten. Het helpt hen ook creatieve vaardigheden te verwerven en zich in te zetten voor levenslang leren. Wij zijn van mening dat onze studenten afstuderen met ontwikkelde schrijf-, analytische en communicatieve vaardigheden die essentieel voor hen zijn. MSA-afgestudeerden gedijen niet alleen tijdens hun eerste baan, maar gedurende hun hele carrière.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Egypte

  The German University In Cairo , GUC, is een Egyptische privéuniversiteit opgericht bij presidentieel decreet 27/2002, volgens wet nummer 101/1992 en zijn uitvoeringsreglement nummer 355/1996. Duitse universiteit in Caïro / Deutsche Universität in Kairo is opgericht in 2002 in samenwerking met de staatsuniversiteiten van Ulm en Stuttgart, onder de bescherming van het Egyptische ministerie van Hoger Onderwijs, het ministerie van Wetenschap, Onderzoek en Kunst, deelstaat Baden-Württemberg , Duitsland, en ondersteund door de Duitse Academische Uitwisselingsdienst (DAAD), de Duitse Ambassade in Caïro, de Arabisch / Duitse Kamer van Industrie en Koophandel (AHK), het Bondsministerie van Onderwijs en Onderzoek, Duitsland, de Staatsuniversiteit van Tübingen, De Staatsuniversiteit van Mannheim en de Academie voor Schone Kunsten Leipzig.

  • Canal Mahmoudiah Street, Egypte

  Pharos University In Alexandria zich in voor haar rol in de ontwikkeling van de samenleving door een stabiele en stimulerende omgeving te bieden voor onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. De universiteit biedt een vooraanstaande educatieve dienst door alle studenten eerlijke kansen te bieden om hen in staat te stellen duurzame ontwikkeling in alle lagen van de bevolking te bereiken en de samenwerking met de nationale, regionale en internationale gemeenschappen te optimaliseren binnen een flexibel systeem dat voortdurende ontwikkeling en behoud van gemeenschapswaarden mogelijk maakt. en ethiek, terwijl ze gelijke tred houden met de wetenschappelijke en technologische ontwikkeling.

  • Km 22, Egypte

  Newgiza University (NGU) is een multidisciplinaire particuliere universiteit in Caïro, Egypte. NGU, gelegen op het legendarische plateau van Gizeh, op slechts enkele minuten van de Grote Piramides, biedt universitair onderwijs van wereldklasse aan studenten lokaal, regionaal en internationaal.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Egypte

  Sinds de Misr International University zetten we ons in voor academische onderscheiding en kwaliteitsonderwijs. Als ik terugkijk op de afgelopen jaren, ben ik trots op de prestaties van de universiteit en ben ik voortdurend bezig met de intellectuele, professionele en creatieve ontwikkeling van haar studenten.

  • Beni Suef, Egypte

  NUB werd opgericht in het centrum van East New Beni Suef City, net op de weg Cairo-Beni Suef. Het moment dat we inzagen hoeveel aandacht het onderwijs nodig heeft, vooral in Boven-Egypte, is hetzelfde moment waarop we ons realiseerden dat onze droom om NUB te bouwen haalbaar is. Een universiteit is een plek om jongeren te koesteren en goed opgeleide generaties voor te bereiden aan wie we de ontwikkeling van ons geliefde vaderland kunnen toevertrouwen.

  • Cairo, Egypte

  Het Higher Institute for Engineering Technology and Business Administration zet zich in om een uitzonderlijke academische omgeving te bieden die studenten helpt de kennis, de vaardigheden en de beroepsethiek te verwerven om lokaal te concurreren, en in een partnerschap met de Canadese universiteiten om afgestudeerden te kwalificeren om regionaal en internationaal. Het instituut ondersteunt wetenschappelijk onderzoek en wint het vertrouwen van de gemeenschap.

  • Cairo, Egypte

  Het moderne onderwijssysteem ontleende zijn studenten aan koranscholen en Al-Azhar bij zijn opkomst, aangezien er commissies waren die door het land zwierven om koranscholen te bezoeken en onderscheidende studenten te selecteren om zich bij moderne scholen aan te sluiten, onderscheidende studenten van Al-Azhar werden ook geselecteerd om mee te doen. middelbare scholen bij hun oprichting, maar sommigen hadden het geluk om deel te nemen aan de missie die door Mohammed was uitgezonden om in Frankrijk te studeren.

  • El Shorouk City, Egypte

  De UFE wil haar studenten de excellentie van Frans onderwijs en opleiding naar Egypte brengen. De universiteit biedt een echte multiculturele ervaring en is van plan om de volgende generatie padvinders en buitengewone visionairs op verschillende gebieden te koesteren. Een decennium sinds haar oprichting wil de universiteit actief bijdragen aan de ontwikkeling van onderwijsnormen in Egypte. UFE is een brug tussen Europa, het Midden-Oosten en Afrika in Caïro.

  • El-Nahda, Egypte

  Prof.Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) richtte SEKEM op in 1977, een initiatief dat duurzame ontwikkeling bevordert naar een toekomst waarin elk mens zijn individuele potentieel kan ontplooien, waar de mensheid samenleeft in sociale vormen die de menselijke waardigheid weerspiegelen, en waar alle economische activiteiten plaatsvinden. uitgevoerd in overeenstemming met ecologische en ethische principes. Als onderdeel van zijn visie heeft prof. Abouleish in 2009 Heliopolis University for Sustainable Development opgericht; de eerste universiteit in het Midden-Oosten die duurzame ontwikkeling tot haar belangrijkste leidraad heeft verklaard.

  • Cairo, Egypte

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...