Keystone logo
Ierland

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Ierland 2023

Aantal instellingen: 80
  • Cork, Ierland

  Een toonaangevende universiteit voor excellentie en onderzoek. Gerangschikt in de top 1,1% van universiteiten wereldwijd* en nummer 1 in Europa voor IMPACT*. Veilig, vriendelijk en het enige Engelssprekende land in de EU. 2 jaar 'stay back' werkvisum voor niet-EU-studenten en geweldige stagemogelijkheden voor iedereen!

  • Limerick, Ierland

  De University of Limerick is een onderscheidende, baanbrekende en verbonden universiteit die de toekomst vormgeeft door mensen op te leiden en in staat te stellen de echte uitdagingen van morgen aan te gaan.

  • Dublin, Ierland

  Er zijn zoveel redenen waarom een internationale masterstudent in Ierland en aan University College Dublin (UCD) zou willen studeren. Ierland is een ideale bestemming voor een internationale student die onderwijs van wereldklasse wil in een vooruitstrevend, innovatief land met veelbelovende carrièremogelijkheden. Het is ook perfect voor studenten die geïnteresseerd zijn in adembenemende landschappen, prachtige kust- en bergwandelingen, oude cultuur en architectuur.

  • Dublin, Ierland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Grand Canal Dock, Ierland
  • Dublin, Ierland

  Pulse College , opgericht in 1990, biedt de hoogste normen van professionele trainingen op het gebied van audio, muziek, film, gaming en animatie. Met cursussen die zijn ontworpen en gegeven door ervaren werkende professionals, loopt Pulse voorop in professionele branchetrainingen. Het college wordt internationaal erkend vanwege zijn faciliteiten van wereldklasse, de standaard van zijn trainingsprogramma's en de kwaliteit van zijn afgestudeerden.

  • Dublin, Ierland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wexford, Ierland

  Chevron Training is een toonaangevende aanbieder van geaccrediteerde vervolg- en hoger onderwijsopleidingen in de sectoren Gezondheidszorg en Vroegschoolse Zorg en Onderwijs. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van online cursussen voor kinderopvang en gezondheidszorg, afgestemd op de behoeften van onze leerlingen.

  • Dublin, Ierland

  Het National Institute for Bioprocessing Research and Training (NIBRT) is een wereldwijd expertisecentrum voor training en onderzoek op het gebied van bioprocessing. NIBRT is gevestigd in een nieuwe faciliteit van wereldklasse in Dublin, Ierland. Deze faciliteit is speciaal gebouwd om een moderne bioprocessingsfabriek met ultramoderne apparatuur nauw na te bootsen.

  • Thomas Street, Ierland

  Het National College of Art and Design bekleedt een unieke positie in het kunst- en ontwerponderwijs in Ierland en biedt het breedste scala aan kunst- en designopleidingen op undergraduate en postdoctorale niveau. Veel van de belangrijkste Ierse kunstenaars, ontwerpers en tekenleraren hebben gestudeerd of lesgegeven in het College. Het is lange tijd de centrale en belangrijkste onderwijsinstelling voor kunst en design in Ierland geweest.

  • Dromthacker, Ierland

  Het Institute of Technology Tralee (IT Tralee) werd in 1977 opgericht als het Regional Technical College, Tralee en werd in 1992 het Institute of Technology, Tralee. Het instituut heeft momenteel 3.500 voltijd- en deeltijdstudenten, heeft 350 medewerkers in dienst en levert jaarlijks een financiële bijdrage van circa € 60 miljoen aan de lokale economie.

  • Dublin, Ierland

  Warnborough College (Ierland) is een onafhankelijk college dat kwalificaties aanbiedt door middel van afstandsonderwijs. Het werd opgericht in 1997 in Ierland, maar zijn wortels gaan terug naar Oxford, waar Warnborough College (VK) werd opgericht in 1973. Tegenwoordig zijn er twee onafhankelijke hogescholen onder het merk Warnborough die unieke leermogelijkheden bieden aan een breed scala aan studenten uit de hele wereld. de wereld.

  • Galway, Ierland

  De Galway School of Law, opgericht in 1849, biedt innovatief juridisch onderwijs in een dynamische school die zich toelegt op impactvol juridisch onderzoek van hoge kwaliteit. Met 800 niet-gegradueerde en postdoctorale studenten, meer dan 40 personeelsleden, een scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale programma's en opwindende mogelijkheden voor klinisch juridisch onderwijs, legt de school de nadruk op studentgericht, door onderzoek geleid onderwijs in een ondersteunende en intellectueel uitdagende omgeving.

  • Dublin 2, Ierland

  Welkom bij Trinity College Dublin The Loyola Institute , dat zich toelegt op onderwijs en onderzoek in theologie in de uitgebreide katholieke traditie. Onze centrale zorg is het creatieve kruispunt waar theologie, kerk en samenleving elkaar ontmoeten. Theologie is een fascinerend en vitaal onderwerp.

  • Dublin, Ierland

  Als een van Europa's langst bestaande gezondheids- en voedingsscholen, richten we ons uitsluitend op onderwijs en training op het gebied van voeding, lifestyle management en coaching - het is onze passie, en we willen dat het ook de jouwe is. Ben je dol op voeding en gezondheid? Ons team helpt je om van je passie een opwindende, flexibele en lonende carrière te maken.