Keystone logo
Indonesië

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Indonesië 2023

Aantal instellingen: 42
  • Surabaya, Indonesië

  Bij het organiseren van hoger onderwijs zijn de principes van UNAIR: een non-profitorganisatie met de mogelijkheid om zelfstandig fondsen te beheren om UNAIR te ontwikkelen; onafhankelijkheid en goed bestuur; ontwikkeling van academische cultuur en wetenschappelijke autonomie voor de academische gemeenschap; enz. Onze visie is om een onafhankelijke, innovatieve en toonaangevende universiteit te worden op nationaal en internationaal niveau, evenals de pionier van de ontwikkeling in wetenschap, technologie en geesteswetenschappen op basis van religieuze moraliteit.

  • Bandung, Indonesië

  Telkom University is de beste particuliere universiteit in Indonesië (volgens het Ministerie van Onderwijs en Cultuur van Indonesië en Times Higher Education (THE) World University Ranking 2021, red.) Die de visie heeft om een "Onderzoeks- en Ondernemersuniversiteit" te worden. De snelle groei van ICT (informatie- en communicatietechnologie) gecombineerd met de culturele diversiteit van Indonesië leidt ertoe dat Telkom University zich richt op ICT-gebaseerd onderwijs en onderzoek op het gebied van engineering, het bedrijfsleven en de creatieve industrie. We ontwikkelen consequent en continu de onderwijskwaliteit in termen van onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap.

  • Banda Aceh, Indonesië

  De missie van Syiah Kuala University is het implementeren van "Tri Dharma - drie aanduidingen" van instellingen voor hoger onderwijs die lokale, nationale en internationale ontwikkeling ondersteunen door gebruik te maken van beschikbare lokale, nationale en internationale middelen; de academische kwaliteit verbeteren om zeer competitieve afgestudeerden te produceren; een geïntegreerd kwaliteitsbeheer toepassen op het gebied van onderwijs door de toepassing van transparante, participatieve, efficiënte en productieve principes; het netwerk van institutionele samenwerking continu versterken en verbreden bij het streven naar het ontwikkelen en behouden van bevindingen op het gebied van wetenschappen, technologie, geesteswetenschappen, sport en kunst.

  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonesië

  University Of Muhammadiyah Malang (UMM) beheert momenteel 10 faculteiten met 1 postdoctoraal programma en 3 doctoraatsprogramma's. Van de drie opleidingen zijn er 3 diploma-opleidingen, 35 bachelor 1-opleidingen, 11 postdoctorale opleidingen, 3 doctoraatsprogramma's en 4 professionele opleidingen. Het aantal groeit nog steeds. Meer groeien en groter worden.

  • Buleleng, Indonesië

  Universitas Pendidikan Ganesha 'Universitas Pendidikan Ganesha', hierna Undiksha genoemd, is een universiteit die onder het Ministerie van Onderzoek en Technologie en Hoger Onderwijs valt en is gevestigd in Singaraja, provincie Bali.

  • Batam, Indonesië

  Welkom bij Universitas Internasional Batam (UIB). UIB, opgericht in 2000, is een nieuwe particuliere universiteit, maar heeft een enorm potentieel. UIB is gevestigd in Batam City, aan de grens van Singapore en Maleisië, en heeft zijn eigen campus met uitzonderlijk adequate infrastructuur om uitstekende onderwijs- en leerprocessen te ondersteunen, zoals bibliotheken, laboratoria, sporthal, slaapzaal, enz.

  • South Jakarta, Indonesië

  Het PTIQ-instituut (Perguruan Tinggi Ilmu Al-Qur'an) is het eerste college ter wereld dat de Qur'an specifiek memoriseert en bestudeert. Twee jaar nadat PTIQ was opgericht, opende de Islamitische Universiteit van Medina, Saoedi-Arabië, een speciale faculteit voor de wetenschap van de Koran, en PTIQ diende als inspiratiebron.

  • Yogyakarta, Indonesië

  Als pionier van het hoger onderwijs in Indonesië is UII diep geworteld in de traditie van academische vrijheid waarmee diversiteit aan ideeën zeer gewaardeerd wordt. Met een zeer motiverende leeromgeving en potentieel voor innovatie, zijn we toegewijd om onze studenten op te leiden tot innovatieve wereldleiders.

  • West Jakarta, Indonesië

  Om zijn economie op te bouwen, heeft Indonesië een actieve deelname van ondernemers nodig. Ze creëren kansen die de beschikbare mankracht kunnen absorberen. Dit kan beginnen op de universiteit die een cruciale rol speelt bij het produceren van werkende professionals met uitstekende competenties en een hoog concurrentievermogen.

  • Yogyakarta, Indonesië

  Duta Wacana Christian University (UKDW), opgericht in 1985, is een verdere ontwikkeling van het Duta Wacana Theological Seminary (STT Duta Wacana), opgericht in 1962 als resultaat van de fusie van Jogjakarta Theological Academy en Bale Wiyata Theological School, Malang.

  • Salatiga, Indonesië

  Satya Wacana Christian University (SWCU), begon met de naam Indonesian Christian Teaching Educational Tertiary Institution (PTPG-KI). Het werd opgericht op 30 november 1956, met vijf afdelingen, bestaande uit onderwijs, geschiedenis, Engels, rechten en economie. PTPG-KI van Satya Wacana veranderde in FKIP-KI op 17 juli 1959. Toen, op 5 december 1959, werd het officieel Satya Wacana Christian University met het bestaan van de Economische Faculteit en de Rechtenfaculteit, die vervolgens werden gevolgd door de opening van enkele andere nieuwe faculteiten en opleidingen.

  • Bandung, Indonesië

  Universitas Kristen Maranatha wordt een onafhankelijke en zelfvoorzienende instelling voor hoger onderwijs die onderzoekt en kennis bijbrengt op alle gebieden van kunst en wetenschap, gemotiveerd door de liefde en levende voorbeelden van Jezus Christus.

  • Jakarta, Indonesië

  Prasetiya Mulya werd in 1980 opgericht door een groep vooraanstaande Indonesische bedrijfsleiders. Het eerste MBA-programma in Indonesië werd vervolgens in 1982 opgezet met hulp van prestigieuze internationale wetenschappers en experts.

  • Jakarta, Indonesië

  Jakarta International College (JIC) werd in 2002 in Jakarta opgericht door een groep professionals die zich inzetten voor en toegewijd zijn aan het aanbieden van hoogwaardige internationale onderwijsstandaarden. Al 19 jaar is JIC de enige aanbieder van Monash College Jakarta die Monash College Diploma en Monash University Foundation Year (MUFY) uitreikt. Duizenden studenten zijn met succes overgestapt naar Monash University en andere gerenommeerde universiteiten in Australië.