Keystone logo
Italië

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Italië 2024

Aantal instellingen: 4
  • Milan, Italië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rome, Italië

  Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - een universiteit die zich uitsluitend toelegt op gezondheids- en medische wetenschappen. UniCamillus ontving op 20 juni 2017 de goedkeuring van de Universitaire Regels en Onderwijsverordeningen door CUN (Italiaanse Nationale Universiteitsraad) en de accreditatie door ANVUR (Italiaans Nationaal Agentschap voor Evaluatie voor Universiteit en Onderzoek) op 5 september 2017.

  • Lido di Camaiore, Italië
  • La Spezia, Italië

  Het Istituto Stomatologico Toscano van Lido di Camaiore, in de provincie Lucca, houdt zich bezig met de opleiding en ontwikkeling van permanente educatieprogramma's voor tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten. De school voor hoger onderwijs is bedoeld voor zowel studenten die een driejarige opleiding hebben behaald als voor degenen die een specialistische of old-school masterdiploma hebben behaald, maar ook voor professionals die weer in het spel willen stappen, hun vaardigheden willen verdiepen en hun vaardigheden willen vergroten. de kwaliteit van de diensten die zij hun patiënten bieden.

  • Rome, Italië

  De Campus Bio-Medico University of Rome werd opgericht in 1993 met het culturele doel om voor de biomedische wetenschappen de waarde van het menselijk leven en de persoon centraal te stellen.