Keystone logo
Japan

Beste universiteiten voor Gezondheidszorg Opleidingen in Japan 2024

Aantal instellingen: 4
  • Takamatsu, Japan

  Onze school biedt een prachtige natuurlijke omgeving en is uitgerust met uitstekend onderwijzend personeel en een ultramoderne trainingsfaciliteit. Ons belangrijkste educatieve doel is om studenten voor te bereiden op hun toekomstige rol in de samenleving als onderdeel van de gezondheidswerkers door hun gevoel van menselijkheid te bevorderen, samen met brede kennis en het aanmoedigen van hun wetenschappelijk denken en probleemoplossend vermogen.

  • Aomori, Japan

  Onze universiteit streeft ernaar de gezondheid en kwaliteit van leven van mensen te verbeteren, en onze filosofie is om menselijke hulpbronnen te ontwikkelen die menselijke zorg kunnen beoefenen die het beste gebruik maken van regionale kenmerken in het land van Aomori, dat gezegend is met de rijke aard van de vier seizoenen. dat het "leven" heeft gekoesterd. Ik zal het doen. "Ontwikkeling van menselijke hulpbronnen met een rijke menselijkheid", "Ontwikkeling van menselijke hulpbronnen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van gezondheid, medische zorg en welzijn", "Ontwikkeling van menselijke hulpbronnen die kunnen reageren op regionale kenmerken", "Ontwikkeling van menselijke hulpbronnen die kunnen een actieve rol spelen vanuit een mondiaal perspectief "," Met de vijf missies van "Bijdragen aan de lokale gemeenschap" werd het in 1999 geopend in drie afdelingen: Verpleegkunde, Fysiotherapie en Maatschappelijk Welzijn.

  • Bunkyo City, Japan

  De missie van Juntendo University is om te streven naar vooruitgang in de samenleving door middel van onderwijs, onderzoek en gezondheidszorg. Om deze missie te volbrengen, gebaseerd op het Japanse idioom "Sanmu Syugi", accepteert Juntendo University iedereen, ongeacht geslacht, nationaliteit of academische achtergrond, die het universitaire motto "Jin - ik besta zoals je bestaat" en het principe van "Fudan Zenshin" belichaamt. - Voortdurend vooruit gaan ”.

  • Asahikawa, Japan

  Asahikawa Medical University werd opgericht in opdracht van de nationale overheid in november 1973 als de eerste nationale medische universiteit die werd opgericht om de regionale medische diensten en het welzijn te verbeteren en de verschillen in medische zorg tussen steden en het platteland te verkleinen.